Garage Rik Janssens BVBA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Garage Rik Janssens BVBA
Private companiesNondepository Credit Institutions • Garage Rik Janssens BVBA

Contactgegevens Garage Rik Janssens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Rik Janssens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Rik Janssens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 286; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 664 57 00 (+32-03 664 57 00) 03 664 57 00 (+32-03 664 57 00)

Fax (fax): 03 605 22 50 (+32-03 605 22 50) 03 605 22 50 (+32-03 605 22 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Rik Janssens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Rik Janssens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Rik Janssens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Rik Janssens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Rik Janssens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Rik Janssens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Rik Janssens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Rik Janssens BVBA
Products information Garage Rik Janssens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07773071289
Ondernemingsnummer: 5756805419
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 386,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Garage Rik Janssens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Rik Janssens BVBA
(Get full report from official database of BE for Garage Rik Janssens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Rik Janssens BVBA
Addition kinds of activities for Garage Rik Janssens BVBA

514906. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
32990305. Panelen, papier mache of gips van Parijs | Panels, papier mache or plaster of paris
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process

Werken bij Garage Rik Janssens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Rik Janssens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Rik Janssens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Rik Janssens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Kapper/Kapster Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: VISA VERSA

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Garage Rik Janssens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Garage Rik Janssens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Rik Janssens BVBA. Laat een reactie achter voor Garage Rik Janssens BVBA. Garage Rik Janssens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Rik Janssens BVBA. Leave a respond for Garage Rik Janssens BVBA. Garage Rik Janssens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Rik Janssens BVBA op de google maps. Adres en contacten Garage Rik Janssens BVBA
Location of Garage Rik Janssens BVBA on the google maps. Address and contacts of Garage Rik Janssens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Rik Janssens BVBA Garage Rik Janssens BVBA: J.FRANCOTTE | Kwaf Actuel | Vancoppenolle A | Peca Constructions NV | VOLLEY CLUB BRAINOIS

Other related companies as Garage Rik Janssens BVBA: J.FRANCOTTE | Kwaf Actuel | Vancoppenolle A | Peca Constructions NV | VOLLEY CLUB BRAINOIS

Garage Rik Janssens BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Rik Janssens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07773071289. Het bedrijf Garage Rik Janssens BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 286; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 386,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Garage Rik Janssens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage Rik Janssens BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Rik Janssens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Rik Janssens BVBA, openstaande posities, locatie van Garage Rik Janssens BVBA op de kaart.

Garage Rik Janssens BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garage Rik Janssens BVBA, company assigned to the tax number BE07773071289. The company Garage Rik Janssens BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 286; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 386,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. Products created in Garage Rik Janssens BVBA were not found.
The main activity of Garage Rik Janssens BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Rik Janssens BVBA is not available. You also can look at reviews of Garage Rik Janssens BVBA, open positions, location of Garage Rik Janssens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Rik Janssens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Rik Janssens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Rik Janssens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Rik Janssens BVBA, employees, financial statistics.