GARAGE JACQUES

Contactgegevens GARAGE JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Quirin 31; 4682; Oupeye (Heure-le-Romain), België

Telefoon (phone): 04 278 47 95 (+32-04 278 47 95) 04 278 47 95 (+32-04 278 47 95)

Fax (fax): 04 278 47 95 (+32-04 278 47 95) 04 278 47 95 (+32-04 278 47 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE JACQUES
Products information GARAGE JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE02578735351
Ondernemingsnummer: 9878875732
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE JACQUES
(Get full report from official database of BE for GARAGE JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE JACQUES
Addition kinds of activities for GARAGE JACQUES

0119. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
2452. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
20230210. Verdampte wei | Evaporated whey
20629901. Blackstrap melasse, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Blackstrap molasses, from purchased raw sugar or syrup
26550402. Bobbins, textiel spinning: gemaakt van gekochte vezel | Bobbins, textile spinning: made from purchased fiber
73899929. Inventory computing service | Inventory computing service

Werken bij GARAGE JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief/commercieel bediende (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de commerciële binnendienst van het bedrijf en zal na een opleiiding je eigen klanten opvolgen van A tot Z. Dit wilt zeggen van offerte tot facturatie: - Offertes opmaken en bespreken met de klant - Orders inputten en doorgeven naar productie - Stockbeheer - Levertermijnen opvolgen en de klant op de hoogte houden - Transport regelen naar de klant - Facturatie

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE JACQUES. Laat een reactie achter voor GARAGE JACQUES. GARAGE JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE JACQUES. Leave a respond for GARAGE JACQUES. GARAGE JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE JACQUES op de google maps. Adres en contacten GARAGE JACQUES
Location of GARAGE JACQUES on the google maps. Address and contacts of GARAGE JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE JACQUES GARAGE JACQUES: FRITERIE DU CENTRE | WELDAN PANELEN NV | PETER DONCKERS | Somers | Van Buggenhout A

Other related companies as GARAGE JACQUES: FRITERIE DU CENTRE | WELDAN PANELEN NV | PETER DONCKERS | Somers | Van Buggenhout A

GARAGE JACQUES is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02578735351. Het bedrijf GARAGE JACQUES bevindt zich op het adres: Rue Saint-Quirin 31; 4682; Oupeye (Heure-le-Romain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 337,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van GARAGE JACQUES is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE JACQUES, openstaande posities, locatie van GARAGE JACQUES op de kaart.

GARAGE JACQUES is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE JACQUES, company assigned to the tax number BE02578735351. The company GARAGE JACQUES is located at the address: Rue Saint-Quirin 31; 4682; Oupeye (Heure-le-Romain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 337,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of GARAGE JACQUES is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE JACQUES is not available. You also can look at reviews of GARAGE JACQUES, open positions, location of GARAGE JACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE JACQUES, employees, financial statistics.