GARAGE GRAND MARAIS

Contactgegevens GARAGE GRAND MARAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE GRAND MARAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE GRAND MARAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Florbecq 9; 7866; Lessines (Ollignies), België

Telefoon (phone): 068 33 23 23 (+32-068 33 23 23) 068 33 23 23 (+32-068 33 23 23)

Fax (fax): 068 33 76 15 (+32-068 33 76 15) 068 33 76 15 (+32-068 33 76 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE GRAND MARAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE GRAND MARAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE GRAND MARAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE GRAND MARAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE GRAND MARAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE GRAND MARAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE GRAND MARAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE GRAND MARAIS
Products information GARAGE GRAND MARAIS

BTW identificatienummer (tax): BE04527160644
Ondernemingsnummer: 9935455322
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GARAGE GRAND MARAIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE GRAND MARAIS
(Get full report from official database of BE for GARAGE GRAND MARAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE GRAND MARAIS
Addition kinds of activities for GARAGE GRAND MARAIS

396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
07810202. Landschapsadviesdiensten | Landscape counseling services
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
78220301. Distributie, exclusief productie: film | Distribution, exclusive of production: motion picture

Werken bij GARAGE GRAND MARAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE GRAND MARAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE GRAND MARAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE GRAND MARAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

Zoek naar antwoorden van GARAGE GRAND MARAIS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE GRAND MARAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE GRAND MARAIS. Laat een reactie achter voor GARAGE GRAND MARAIS. GARAGE GRAND MARAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE GRAND MARAIS. Leave a respond for GARAGE GRAND MARAIS. GARAGE GRAND MARAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE GRAND MARAIS op de google maps. Adres en contacten GARAGE GRAND MARAIS
Location of GARAGE GRAND MARAIS on the google maps. Address and contacts of GARAGE GRAND MARAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE GRAND MARAIS GARAGE GRAND MARAIS: J. Hermans SA | COIFFURE ALINE | SUPERETTE VANDERVAEREN | DE BOEVERE MARCEL & ZOON | Lebeau

Other related companies as GARAGE GRAND MARAIS: J. Hermans SA | COIFFURE ALINE | SUPERETTE VANDERVAEREN | DE BOEVERE MARCEL & ZOON | Lebeau

GARAGE GRAND MARAIS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE GRAND MARAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04527160644. Het bedrijf GARAGE GRAND MARAIS bevindt zich op het adres: Rue de la Florbecq 9; 7866; Lessines (Ollignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in GARAGE GRAND MARAIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE GRAND MARAIS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE GRAND MARAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE GRAND MARAIS, openstaande posities, locatie van GARAGE GRAND MARAIS op de kaart.

GARAGE GRAND MARAIS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE GRAND MARAIS, company assigned to the tax number BE04527160644. The company GARAGE GRAND MARAIS is located at the address: Rue de la Florbecq 9; 7866; Lessines (Ollignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. Products created in GARAGE GRAND MARAIS were not found.
The main activity of GARAGE GRAND MARAIS is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE GRAND MARAIS is not available. You also can look at reviews of GARAGE GRAND MARAIS, open positions, location of GARAGE GRAND MARAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE GRAND MARAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE GRAND MARAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE GRAND MARAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE GRAND MARAIS, employees, financial statistics.