Garage du Thier

Contactgegevens Garage du Thier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage du Thier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage du Thier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Vieux Thier 12; 4190; Ferrières, België

Telefoon (phone): 086 40 05 80 (+32-086 40 05 80) 086 40 05 80 (+32-086 40 05 80)

Fax (fax): 086 40 09 49 (+32-086 40 09 49) 086 40 09 49 (+32-086 40 09 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage du Thier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage du Thier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage du Thier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage du Thier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage du Thier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage du Thier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage du Thier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage du Thier
Products information Garage du Thier

BTW identificatienummer (tax): BE04654327392
Ondernemingsnummer: 5130859375
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Garage du Thier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage du Thier
(Get full report from official database of BE for Garage du Thier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage du Thier
Addition kinds of activities for Garage du Thier

01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
34929900. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen, n.v. | Fluid power valves and hose fittings, nec
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
48419901. Kabeltelevisie | Cable television services
73899921. Vlagdienst (verkeerscontrole) | Flagging service (traffic control)

Werken bij Garage du Thier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage du Thier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage du Thier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage du Thier. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

Zoek naar antwoorden van Garage du Thier in sociale netwerken
Look for responds of Garage du Thier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage du Thier. Laat een reactie achter voor Garage du Thier. Garage du Thier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage du Thier. Leave a respond for Garage du Thier. Garage du Thier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage du Thier op de google maps. Adres en contacten Garage du Thier
Location of Garage du Thier on the google maps. Address and contacts of Garage du Thier

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage du Thier Garage du Thier: ROMAGNOLI | KITSCH RECORDING STUDIO | L'ESTAF | Paelinck E | Maison m茅dicale du Vieux Molenbeek ASBL

Other related companies as Garage du Thier: ROMAGNOLI | KITSCH RECORDING STUDIO | L'ESTAF | Paelinck E | Maison m茅dicale du Vieux Molenbeek ASBL

Garage du Thier is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage du Thier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04654327392. Het bedrijf Garage du Thier bevindt zich op het adres: Chemin du Vieux Thier 12; 4190; Ferrières. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Garage du Thier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage du Thier is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage du Thier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage du Thier, openstaande posities, locatie van Garage du Thier op de kaart.

Garage du Thier is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garage du Thier, company assigned to the tax number BE04654327392. The company Garage du Thier is located at the address: Chemin du Vieux Thier 12; 4190; Ferrières. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Garage du Thier were not found.
The main activity of Garage du Thier is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage du Thier is not available. You also can look at reviews of Garage du Thier, open positions, location of Garage du Thier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage du Thier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage du Thier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage du Thier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage du Thier, employees, financial statistics.