Garage Detraux

Contactgegevens Garage Detraux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Detraux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Detraux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abattoir 134; 6200; Ch?telet, België

Telefoon (phone): 071 38 24 03 (+32-071 38 24 03) 071 38 24 03 (+32-071 38 24 03)

Fax (fax): 071 40 08 36 (+32-071 40 08 36) 071 40 08 36 (+32-071 40 08 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Detraux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Detraux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Detraux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Detraux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Detraux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Detraux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Detraux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Detraux
Products information Garage Detraux

BTW identificatienummer (tax): BE05186889648
Ondernemingsnummer: 3864959716
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 127,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Garage Detraux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Detraux
(Get full report from official database of BE for Garage Detraux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Detraux
Addition kinds of activities for Garage Detraux

1622. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg | Bridge, tunnel, and elevated highway
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
35599908. Cork werkt machines | Cork working machinery
51490900. Koffie en thee | Coffee and tea
65120200. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment

Werken bij Garage Detraux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Detraux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Detraux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Detraux. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Garage Detraux in sociale netwerken
Look for responds of Garage Detraux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Detraux. Laat een reactie achter voor Garage Detraux. Garage Detraux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Detraux. Leave a respond for Garage Detraux. Garage Detraux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Detraux op de google maps. Adres en contacten Garage Detraux
Location of Garage Detraux on the google maps. Address and contacts of Garage Detraux

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Detraux Garage Detraux: PAUL GALLEZ | ARMAND LEDUC | FRANK DECOSTER | VERDID | JOSEPH DEKEYSER

Other related companies as Garage Detraux: PAUL GALLEZ | ARMAND LEDUC | FRANK DECOSTER | VERDID | JOSEPH DEKEYSER

Garage Detraux is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Detraux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05186889648. Het bedrijf Garage Detraux bevindt zich op het adres: Rue de l'Abattoir 134; 6200; Ch?telet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 127,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Garage Detraux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage Detraux is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Detraux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Detraux, openstaande posities, locatie van Garage Detraux op de kaart.

Garage Detraux is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garage Detraux, company assigned to the tax number BE05186889648. The company Garage Detraux is located at the address: Rue de l'Abattoir 134; 6200; Ch?telet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 127,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in Garage Detraux were not found.
The main activity of Garage Detraux is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Detraux is not available. You also can look at reviews of Garage Detraux, open positions, location of Garage Detraux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Detraux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Detraux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Detraux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Detraux, employees, financial statistics.