SUN CHEMICAL NV

Contactgegevens SUN CHEMICAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUN CHEMICAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUN CHEMICAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Donkerstr. 63 1740 Ternat - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-23-15-00 32-10-23-15-00

Fax (fax): 32-25-82-74-79 32-25-82-74-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUN CHEMICAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUN CHEMICAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUN CHEMICAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUN CHEMICAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUN CHEMICAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUN CHEMICAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUN CHEMICAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUN CHEMICAL NV
Products information SUN CHEMICAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE03474121093
Ondernemingsnummer: 2719085693
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SUN CHEMICAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dry-cleaning machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUN CHEMICAL NV
(Get full report from official database of BE for SUN CHEMICAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUN CHEMICAL NV
Addition kinds of activities for SUN CHEMICAL NV

559901. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
15420000. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization
82439903. Software training, computer | Software training, computer
82990501. Diction school | Diction school
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij SUN CHEMICAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUN CHEMICAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUN CHEMICAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUN CHEMICAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Erpe-Mere (38u) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van SUN CHEMICAL NV in sociale netwerken
Look for responds of SUN CHEMICAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUN CHEMICAL NV. Laat een reactie achter voor SUN CHEMICAL NV. SUN CHEMICAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUN CHEMICAL NV. Leave a respond for SUN CHEMICAL NV. SUN CHEMICAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUN CHEMICAL NV op de google maps. Adres en contacten SUN CHEMICAL NV
Location of SUN CHEMICAL NV on the google maps. Address and contacts of SUN CHEMICAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SUN CHEMICAL NV SUN CHEMICAL NV: BOULANGERIE SAINT LAMBERT | WIJNGAARDBERG (ROTSELAAR) | P. SCHMITZ | L.B. Elek | HUIS DE KLOK

Other related companies as SUN CHEMICAL NV: BOULANGERIE SAINT LAMBERT | WIJNGAARDBERG (ROTSELAAR) | P. SCHMITZ | L.B. Elek | HUIS DE KLOK

SUN CHEMICAL NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUN CHEMICAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474121093. Het bedrijf SUN CHEMICAL NV bevindt zich op het adres: Donkerstr. 63 1740 Ternat - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dry-cleaning machines. Producten gemaakt in SUN CHEMICAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUN CHEMICAL NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUN CHEMICAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUN CHEMICAL NV, openstaande posities, locatie van SUN CHEMICAL NV op de kaart.

SUN CHEMICAL NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUN CHEMICAL NV, company assigned to the tax number BE03474121093. The company SUN CHEMICAL NV is located at the address: Donkerstr. 63 1740 Ternat - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dry-cleaning machines. Products created in SUN CHEMICAL NV were not found.
The main activity of SUN CHEMICAL NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SUN CHEMICAL NV is not available. You also can look at reviews of SUN CHEMICAL NV, open positions, location of SUN CHEMICAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUN CHEMICAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUN CHEMICAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUN CHEMICAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUN CHEMICAL NV, employees, financial statistics.