GARAGE CARROSSERIE GRENIER

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GARAGE CARROSSERIE GRENIER
Private companiesMiscellaneous Retail • GARAGE CARROSSERIE GRENIER

Contactgegevens GARAGE CARROSSERIE GRENIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CARROSSERIE GRENIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CARROSSERIE GRENIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Grenier 117; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand), België

Telefoon (phone): 019 63 49 29 (+32-019 63 49 29) 019 63 49 29 (+32-019 63 49 29)

Fax (fax): 019 63 40 41 (+32-019 63 40 41) 019 63 40 41 (+32-019 63 40 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CARROSSERIE GRENIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CARROSSERIE GRENIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CARROSSERIE GRENIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CARROSSERIE GRENIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CARROSSERIE GRENIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CARROSSERIE GRENIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CARROSSERIE GRENIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CARROSSERIE GRENIER
Products information GARAGE CARROSSERIE GRENIER

BTW identificatienummer (tax): BE02003601074
Ondernemingsnummer: 1712188720
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CARROSSERIE GRENIER
(Get full report from official database of BE for GARAGE CARROSSERIE GRENIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CARROSSERIE GRENIER
Addition kinds of activities for GARAGE CARROSSERIE GRENIER

2892. explosieven | Explosives
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
20410111. Griesmeel | Semolina flour
23950203. Emblemen, geborduurd | Emblems, embroidered
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign
73779900. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government

Werken bij GARAGE CARROSSERIE GRENIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CARROSSERIE GRENIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CARROSSERIE GRENIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CARROSSERIE GRENIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van GARAGE CARROSSERIE GRENIER in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CARROSSERIE GRENIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CARROSSERIE GRENIER. Laat een reactie achter voor GARAGE CARROSSERIE GRENIER. GARAGE CARROSSERIE GRENIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CARROSSERIE GRENIER. Leave a respond for GARAGE CARROSSERIE GRENIER. GARAGE CARROSSERIE GRENIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CARROSSERIE GRENIER op de google maps. Adres en contacten GARAGE CARROSSERIE GRENIER
Location of GARAGE CARROSSERIE GRENIER on the google maps. Address and contacts of GARAGE CARROSSERIE GRENIER

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CARROSSERIE GRENIER GARAGE CARROSSERIE GRENIER: CACHE-POT | CARROSSERIE DEMAEYER | ARLETTE BLONDEEL | JEANSSTORE VIRGINIA | BAKKERIJ DESMET

Other related companies as GARAGE CARROSSERIE GRENIER: CACHE-POT | CARROSSERIE DEMAEYER | ARLETTE BLONDEEL | JEANSSTORE VIRGINIA | BAKKERIJ DESMET

GARAGE CARROSSERIE GRENIER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CARROSSERIE GRENIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02003601074. Het bedrijf GARAGE CARROSSERIE GRENIER bevindt zich op het adres: Rue Henri Grenier 117; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van GARAGE CARROSSERIE GRENIER is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CARROSSERIE GRENIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CARROSSERIE GRENIER, openstaande posities, locatie van GARAGE CARROSSERIE GRENIER op de kaart.

GARAGE CARROSSERIE GRENIER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CARROSSERIE GRENIER, company assigned to the tax number BE02003601074. The company GARAGE CARROSSERIE GRENIER is located at the address: Rue Henri Grenier 117; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of GARAGE CARROSSERIE GRENIER is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CARROSSERIE GRENIER is not available. You also can look at reviews of GARAGE CARROSSERIE GRENIER, open positions, location of GARAGE CARROSSERIE GRENIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CARROSSERIE GRENIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CARROSSERIE GRENIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CARROSSERIE GRENIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CARROSSERIE GRENIER, employees, financial statistics.