GAR VAN HOUTS

Contactgegevens GAR VAN HOUTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR VAN HOUTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR VAN HOUTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Martelarenlaan 15; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 21 41 72 (+32-052 21 41 72) 052 21 41 72 (+32-052 21 41 72)

Fax (fax): 052 22 17 69 (+32-052 22 17 69) 052 22 17 69 (+32-052 22 17 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR VAN HOUTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR VAN HOUTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR VAN HOUTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR VAN HOUTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR VAN HOUTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR VAN HOUTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR VAN HOUTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR VAN HOUTS
Products information GAR VAN HOUTS

BTW identificatienummer (tax): BE03607330322
Ondernemingsnummer: 2040405273
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR VAN HOUTS
(Get full report from official database of BE for GAR VAN HOUTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR VAN HOUTS
Addition kinds of activities for GAR VAN HOUTS

229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
451300. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
20990301. Taartvullingen, behalve fruit | Cake fillings, except fruit
22690203. Merceriseren: garen, gevlochten goederen en smalle stoffen | Mercerizing: yarn, braided goods, and narrow fabrics
34239914. Jacks: opheffen, schroeven of ratchet (handgereedschap) | Jacks: lifting, screw, or ratchet (hand tools)
34930102. Helische veren, warm wond: spoorweguitrusting, etc. | Helical springs, hot wound: railroad equip., etc.
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic

Werken bij GAR VAN HOUTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR VAN HOUTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR VAN HOUTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR VAN HOUTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van GAR VAN HOUTS in sociale netwerken
Look for responds of GAR VAN HOUTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR VAN HOUTS. Laat een reactie achter voor GAR VAN HOUTS. GAR VAN HOUTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR VAN HOUTS. Leave a respond for GAR VAN HOUTS. GAR VAN HOUTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR VAN HOUTS op de google maps. Adres en contacten GAR VAN HOUTS
Location of GAR VAN HOUTS on the google maps. Address and contacts of GAR VAN HOUTS

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR VAN HOUTS GAR VAN HOUTS: METROPOLE (Hotel) SPRL | MAKRO | CUISINES RIBOUX SA | CECILE NOELMANS | GROUPE C. D'E.

Other related companies as GAR VAN HOUTS: METROPOLE (Hotel) SPRL | MAKRO | CUISINES RIBOUX SA | CECILE NOELMANS | GROUPE C. D'E.

GAR VAN HOUTS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR VAN HOUTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03607330322. Het bedrijf GAR VAN HOUTS bevindt zich op het adres: Martelarenlaan 15; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 885,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van GAR VAN HOUTS is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR VAN HOUTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR VAN HOUTS, openstaande posities, locatie van GAR VAN HOUTS op de kaart.

GAR VAN HOUTS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR VAN HOUTS, company assigned to the tax number BE03607330322. The company GAR VAN HOUTS is located at the address: Martelarenlaan 15; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 885,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Autombile concessionaires.
The main activity of GAR VAN HOUTS is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR VAN HOUTS is not available. You also can look at reviews of GAR VAN HOUTS, open positions, location of GAR VAN HOUTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR VAN HOUTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR VAN HOUTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR VAN HOUTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR VAN HOUTS, employees, financial statistics.