GAR VAN HOLLEBEKE NV

Contactgegevens GAR VAN HOLLEBEKE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR VAN HOLLEBEKE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR VAN HOLLEBEKE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Idesbaldusstraat 27; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 18 07 (+32-058 31 18 07) 058 31 18 07 (+32-058 31 18 07)

Fax (fax): 058 31 52 51 (+32-058 31 52 51) 058 31 52 51 (+32-058 31 52 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR VAN HOLLEBEKE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR VAN HOLLEBEKE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR VAN HOLLEBEKE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR VAN HOLLEBEKE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR VAN HOLLEBEKE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR VAN HOLLEBEKE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR VAN HOLLEBEKE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR VAN HOLLEBEKE NV
Products information GAR VAN HOLLEBEKE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05272857666
Ondernemingsnummer: 9383666992
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in GAR VAN HOLLEBEKE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR VAN HOLLEBEKE NV
(Get full report from official database of BE for GAR VAN HOLLEBEKE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR VAN HOLLEBEKE NV
Addition kinds of activities for GAR VAN HOLLEBEKE NV

204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
20999915. Aardappelen, geschild voor de handel | Potatoes, peeled for the trade
36779900. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment

Werken bij GAR VAN HOLLEBEKE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR VAN HOLLEBEKE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR VAN HOLLEBEKE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR VAN HOLLEBEKE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van GAR VAN HOLLEBEKE NV in sociale netwerken
Look for responds of GAR VAN HOLLEBEKE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR VAN HOLLEBEKE NV. Laat een reactie achter voor GAR VAN HOLLEBEKE NV. GAR VAN HOLLEBEKE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR VAN HOLLEBEKE NV. Leave a respond for GAR VAN HOLLEBEKE NV. GAR VAN HOLLEBEKE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR VAN HOLLEBEKE NV op de google maps. Adres en contacten GAR VAN HOLLEBEKE NV
Location of GAR VAN HOLLEBEKE NV on the google maps. Address and contacts of GAR VAN HOLLEBEKE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR VAN HOLLEBEKE NV GAR VAN HOLLEBEKE NV: Houben & Essers | Davidts Verzekeringen | LIESBETH BOLLEN | Ooghe Vincent | GEMERALD

Other related companies as GAR VAN HOLLEBEKE NV: Houben & Essers | Davidts Verzekeringen | LIESBETH BOLLEN | Ooghe Vincent | GEMERALD

GAR VAN HOLLEBEKE NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR VAN HOLLEBEKE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05272857666. Het bedrijf GAR VAN HOLLEBEKE NV bevindt zich op het adres: Sint-Idesbaldusstraat 27; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in GAR VAN HOLLEBEKE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAR VAN HOLLEBEKE NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR VAN HOLLEBEKE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR VAN HOLLEBEKE NV, openstaande posities, locatie van GAR VAN HOLLEBEKE NV op de kaart.

GAR VAN HOLLEBEKE NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR VAN HOLLEBEKE NV, company assigned to the tax number BE05272857666. The company GAR VAN HOLLEBEKE NV is located at the address: Sint-Idesbaldusstraat 27; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in GAR VAN HOLLEBEKE NV were not found.
The main activity of GAR VAN HOLLEBEKE NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR VAN HOLLEBEKE NV is not available. You also can look at reviews of GAR VAN HOLLEBEKE NV, open positions, location of GAR VAN HOLLEBEKE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR VAN HOLLEBEKE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR VAN HOLLEBEKE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR VAN HOLLEBEKE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR VAN HOLLEBEKE NV, employees, financial statistics.