FIAT-LAHAYE Ets

Contactgegevens FIAT-LAHAYE Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIAT-LAHAYE Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIAT-LAHAYE Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Fran?ais 95B; 5060; Sambreville (Tamines), België

Telefoon (phone): 071 77 42 47; 071 77 60 63 (+32-071 77 42 47; 071 77 60 63) 071 77 42 47; 071 77 60 63 (+32-071 77 42 47; 071 77 60 63)

Fax (fax): 071 77 60 63; 071 74 00 55 (+32-071 77 60 63; 071 74 00 55) 071 77 60 63; 071 74 00 55 (+32-071 77 60 63; 071 74 00 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIAT-LAHAYE Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIAT-LAHAYE Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIAT-LAHAYE Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIAT-LAHAYE Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIAT-LAHAYE Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIAT-LAHAYE Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIAT-LAHAYE Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIAT-LAHAYE Ets
Products information FIAT-LAHAYE Ets

BTW identificatienummer (tax): BE05656829833
Ondernemingsnummer: 8930480957
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FIAT-LAHAYE Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIAT-LAHAYE Ets
(Get full report from official database of BE for FIAT-LAHAYE Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIAT-LAHAYE Ets
Addition kinds of activities for FIAT-LAHAYE Ets

3085. Kunststof flessen | Plastics bottles
01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
44910201. Docks, incl. | Docks, incl. buildings and facilities: operation and maint.
48220207. Teletypewriter diensten | Teletypewriter services

Werken bij FIAT-LAHAYE Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIAT-LAHAYE Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIAT-LAHAYE Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIAT-LAHAYE Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

Zoek naar antwoorden van FIAT-LAHAYE Ets in sociale netwerken
Look for responds of FIAT-LAHAYE Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIAT-LAHAYE Ets. Laat een reactie achter voor FIAT-LAHAYE Ets. FIAT-LAHAYE Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIAT-LAHAYE Ets. Leave a respond for FIAT-LAHAYE Ets. FIAT-LAHAYE Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIAT-LAHAYE Ets op de google maps. Adres en contacten FIAT-LAHAYE Ets
Location of FIAT-LAHAYE Ets on the google maps. Address and contacts of FIAT-LAHAYE Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come FIAT-LAHAYE Ets FIAT-LAHAYE Ets: Pluche | Masschelein D | ECOLE FOND. COMMUNALE | GARAGE DE WITTE | Devinoxs NV

Other related companies as FIAT-LAHAYE Ets: Pluche | Masschelein D | ECOLE FOND. COMMUNALE | GARAGE DE WITTE | Devinoxs NV

FIAT-LAHAYE Ets is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIAT-LAHAYE Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05656829833. Het bedrijf FIAT-LAHAYE Ets bevindt zich op het adres: Avenue des Fran?ais 95B; 5060; Sambreville (Tamines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in FIAT-LAHAYE Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIAT-LAHAYE Ets is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIAT-LAHAYE Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIAT-LAHAYE Ets, openstaande posities, locatie van FIAT-LAHAYE Ets op de kaart.

FIAT-LAHAYE Ets is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIAT-LAHAYE Ets, company assigned to the tax number BE05656829833. The company FIAT-LAHAYE Ets is located at the address: Avenue des Fran?ais 95B; 5060; Sambreville (Tamines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in FIAT-LAHAYE Ets were not found.
The main activity of FIAT-LAHAYE Ets is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FIAT-LAHAYE Ets is not available. You also can look at reviews of FIAT-LAHAYE Ets, open positions, location of FIAT-LAHAYE Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIAT-LAHAYE Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIAT-LAHAYE Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIAT-LAHAYE Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIAT-LAHAYE Ets, employees, financial statistics.