ETS FERNAND NERI SA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ETS FERNAND NERI SA
Private companiesTransportation Services • ETS FERNAND NERI SA

Contactgegevens ETS FERNAND NERI SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS FERNAND NERI SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS FERNAND NERI SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bureau 69; 4620; Fléron, België

Telefoon (phone): 04 355 88 60; 04 355 88 62; 04 358 92 60 (+32-04 355 88 60; 04 355 88 62; 04 358 92 60) 04 355 88 60; 04 355 88 62; 04 358 92 60 (+32-04 355 88 60; 04 355 88 62; 04 358 92 60)

Fax (fax): 04 355 88 79 (+32-04 355 88 79) 04 355 88 79 (+32-04 355 88 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS FERNAND NERI SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS FERNAND NERI SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS FERNAND NERI SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS FERNAND NERI SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS FERNAND NERI SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS FERNAND NERI SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS FERNAND NERI SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS FERNAND NERI SA
Products information ETS FERNAND NERI SA

BTW identificatienummer (tax): BE02020080566
Ondernemingsnummer: 4782867431
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS FERNAND NERI SA
(Get full report from official database of BE for ETS FERNAND NERI SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS FERNAND NERI SA
Addition kinds of activities for ETS FERNAND NERI SA

594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
721300. Linnengoed | Linen supply
15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec

Werken bij ETS FERNAND NERI SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS FERNAND NERI SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS FERNAND NERI SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS FERNAND NERI SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van ETS FERNAND NERI SA in sociale netwerken
Look for responds of ETS FERNAND NERI SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS FERNAND NERI SA. Laat een reactie achter voor ETS FERNAND NERI SA. ETS FERNAND NERI SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS FERNAND NERI SA. Leave a respond for ETS FERNAND NERI SA. ETS FERNAND NERI SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS FERNAND NERI SA op de google maps. Adres en contacten ETS FERNAND NERI SA
Location of ETS FERNAND NERI SA on the google maps. Address and contacts of ETS FERNAND NERI SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS FERNAND NERI SA ETS FERNAND NERI SA: M.POTVLIEGE | MILLER A | Perrier Vittel Belgilux | IGNACE LENDERS | Pansaers Henri

Other related companies as ETS FERNAND NERI SA: M.POTVLIEGE | MILLER A | Perrier Vittel Belgilux | IGNACE LENDERS | Pansaers Henri

ETS FERNAND NERI SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS FERNAND NERI SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02020080566. Het bedrijf ETS FERNAND NERI SA bevindt zich op het adres: Rue Bureau 69; 4620; Fléron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van ETS FERNAND NERI SA is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS FERNAND NERI SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS FERNAND NERI SA, openstaande posities, locatie van ETS FERNAND NERI SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETS FERNAND NERI SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS FERNAND NERI SA, company assigned to the tax number BE02020080566. The company ETS FERNAND NERI SA is located at the address: Rue Bureau 69; 4620; Fléron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of ETS FERNAND NERI SA is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS FERNAND NERI SA is not available. You also can look at reviews of ETS FERNAND NERI SA, open positions, location of ETS FERNAND NERI SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS FERNAND NERI SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS FERNAND NERI SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS FERNAND NERI SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS FERNAND NERI SA, employees, financial statistics.