Perrier Vittel Belgilux

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Perrier Vittel Belgilux
Private companiesTransportation Services • Perrier Vittel Belgilux

Contactgegevens Perrier Vittel Belgilux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Perrier Vittel Belgilux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Perrier Vittel Belgilux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Industriel 198; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 558 12 11; 02 558 12 51 (+32-02 558 12 11; 02 558 12 51) 02 558 12 11; 02 558 12 51 (+32-02 558 12 11; 02 558 12 51)

Fax (fax): 02 520 56 29 (+32-02 520 56 29) 02 520 56 29 (+32-02 520 56 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Perrier Vittel Belgilux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Perrier Vittel Belgilux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Perrier Vittel Belgilux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Perrier Vittel Belgilux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Perrier Vittel Belgilux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Perrier Vittel Belgilux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Perrier Vittel Belgilux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Perrier Vittel Belgilux
Products information Perrier Vittel Belgilux

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Perrier Vittel Belgilux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Waters and soft drinks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Perrier Vittel Belgilux
(Get full report from official database of BE for Perrier Vittel Belgilux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Perrier Vittel Belgilux
Addition kinds of activities for Perrier Vittel Belgilux

239904. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
22110404. Flanels, katoen | Flannels, cotton
25190202. Juveniele meubels, rotan of riet: opgevuld of vlak | Juvenile furniture, rattan or reed: padded or plain
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives

Werken bij Perrier Vittel Belgilux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Perrier Vittel Belgilux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Perrier Vittel Belgilux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Perrier Vittel Belgilux. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van Perrier Vittel Belgilux in sociale netwerken
Look for responds of Perrier Vittel Belgilux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Perrier Vittel Belgilux. Laat een reactie achter voor Perrier Vittel Belgilux. Perrier Vittel Belgilux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Perrier Vittel Belgilux. Leave a respond for Perrier Vittel Belgilux. Perrier Vittel Belgilux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Perrier Vittel Belgilux op de google maps. Adres en contacten Perrier Vittel Belgilux
Location of Perrier Vittel Belgilux on the google maps. Address and contacts of Perrier Vittel Belgilux

Andere gerelateerde bedrijven als come Perrier Vittel Belgilux Perrier Vittel Belgilux: DROESHAUT NV | Kredietbank | COIFFURE DIMINU-TIF | SABINE WULLUS | Manolyateks SC

Other related companies as Perrier Vittel Belgilux: DROESHAUT NV | Kredietbank | COIFFURE DIMINU-TIF | SABINE WULLUS | Manolyateks SC

Perrier Vittel Belgilux is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Perrier Vittel Belgilux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf Perrier Vittel Belgilux bevindt zich op het adres: Boulevard Industriel 198; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Waters and soft drinks. Producten gemaakt in Perrier Vittel Belgilux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Perrier Vittel Belgilux is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Perrier Vittel Belgilux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Perrier Vittel Belgilux, openstaande posities, locatie van Perrier Vittel Belgilux op de kaart.

Perrier Vittel Belgilux is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Perrier Vittel Belgilux, company assigned to the tax number BE04237396240. The company Perrier Vittel Belgilux is located at the address: Boulevard Industriel 198; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Waters and soft drinks. Products created in Perrier Vittel Belgilux were not found.
The main activity of Perrier Vittel Belgilux is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Perrier Vittel Belgilux is not available. You also can look at reviews of Perrier Vittel Belgilux, open positions, location of Perrier Vittel Belgilux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Perrier Vittel Belgilux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Perrier Vittel Belgilux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Perrier Vittel Belgilux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Perrier Vittel Belgilux, employees, financial statistics.