Duhoux J

Contactgegevens Duhoux J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duhoux J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duhoux J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Quièvremont 82; 7950; Chièvres, België

Telefoon (phone): 068 65 84 58; 068 65 91 69 (+32-068 65 84 58; 068 65 91 69) 068 65 84 58; 068 65 91 69 (+32-068 65 84 58; 068 65 91 69)

Fax (fax): 068 65 91 69 (+32-068 65 91 69) 068 65 91 69 (+32-068 65 91 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duhoux J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duhoux J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duhoux J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duhoux J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duhoux J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duhoux J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duhoux J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duhoux J
Products information Duhoux J

BTW identificatienummer (tax): BE08358093261
Ondernemingsnummer: 6765899658
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duhoux J
(Get full report from official database of BE for Duhoux J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duhoux J
Addition kinds of activities for Duhoux J

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
373100. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
20389905. Lunches, bevroren en verpakt | Lunches, frozen and packaged
22540105. Step-ins, breien | Step-ins, knit
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
33540201. Pijp, geëxtrudeerd, aluminium | Pipe, extruded, aluminum
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts

Werken bij Duhoux J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duhoux J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duhoux J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duhoux J. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Student bakkerij ERPE MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    * Je staat in voor het verkopen van onze ambachtelijke producten * Stock beheer * Bestellingen inpakken en klaarmaken

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Duhoux J in sociale netwerken
Look for responds of Duhoux J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duhoux J. Laat een reactie achter voor Duhoux J. Duhoux J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duhoux J. Leave a respond for Duhoux J. Duhoux J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duhoux J op de google maps. Adres en contacten Duhoux J
Location of Duhoux J on the google maps. Address and contacts of Duhoux J

Andere gerelateerde bedrijven als come Duhoux J Duhoux J: New Sight SPRL | IRIS BRACKE | Vandaele-Fred Sport bvba | NEW DECOR-HUYCK ROGER | Zenzi

Other related companies as Duhoux J: New Sight SPRL | IRIS BRACKE | Vandaele-Fred Sport bvba | NEW DECOR-HUYCK ROGER | Zenzi

Duhoux J is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duhoux J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08358093261. Het bedrijf Duhoux J bevindt zich op het adres: Rue de Quièvremont 82; 7950; Chièvres. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van Duhoux J is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duhoux J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duhoux J, openstaande posities, locatie van Duhoux J op de kaart.

Duhoux J is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duhoux J, company assigned to the tax number BE08358093261. The company Duhoux J is located at the address: Rue de Quièvremont 82; 7950; Chièvres. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of Duhoux J is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Duhoux J is not available. You also can look at reviews of Duhoux J, open positions, location of Duhoux J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duhoux J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duhoux J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duhoux J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duhoux J, employees, financial statistics.