NEW DECOR-HUYCK ROGER

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • NEW DECOR-HUYCK ROGER
Private companiesMotor Freight Transportation • NEW DECOR-HUYCK ROGER

Contactgegevens NEW DECOR-HUYCK ROGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW DECOR-HUYCK ROGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW DECOR-HUYCK ROGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeelsebaan 22; 9200; Dendermonde (Grembergen), België

Telefoon (phone): 052 20 05 25 (+32-052 20 05 25) 052 20 05 25 (+32-052 20 05 25)

Fax (fax): 052 20 05 17 (+32-052 20 05 17) 052 20 05 17 (+32-052 20 05 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW DECOR-HUYCK ROGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW DECOR-HUYCK ROGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW DECOR-HUYCK ROGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW DECOR-HUYCK ROGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW DECOR-HUYCK ROGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW DECOR-HUYCK ROGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW DECOR-HUYCK ROGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW DECOR-HUYCK ROGER
Products information NEW DECOR-HUYCK ROGER

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Solar protection - Inside; Solar protection - Outside; Shutters; Fences; Verandas; Doors - Sliding & overhead type; Terraces (Horeca); Windows

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW DECOR-HUYCK ROGER
(Get full report from official database of BE for NEW DECOR-HUYCK ROGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW DECOR-HUYCK ROGER
Addition kinds of activities for NEW DECOR-HUYCK ROGER

514300. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
39490510. Duiven, klei (doelen) | Pigeons, clay (targets)
50910100. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
51399905. Slippers, huis | Slippers, house
59129900. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec

Werken bij NEW DECOR-HUYCK ROGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW DECOR-HUYCK ROGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW DECOR-HUYCK ROGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW DECOR-HUYCK ROGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van NEW DECOR-HUYCK ROGER in sociale netwerken
Look for responds of NEW DECOR-HUYCK ROGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW DECOR-HUYCK ROGER. Laat een reactie achter voor NEW DECOR-HUYCK ROGER. NEW DECOR-HUYCK ROGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW DECOR-HUYCK ROGER. Leave a respond for NEW DECOR-HUYCK ROGER. NEW DECOR-HUYCK ROGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW DECOR-HUYCK ROGER op de google maps. Adres en contacten NEW DECOR-HUYCK ROGER
Location of NEW DECOR-HUYCK ROGER on the google maps. Address and contacts of NEW DECOR-HUYCK ROGER

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW DECOR-HUYCK ROGER NEW DECOR-HUYCK ROGER: ALFRASO | De Soete | MARC ROELENS | GEZONDHEIDSCENTRUM | BOOMKWEKERIJ DE BEL

Other related companies as NEW DECOR-HUYCK ROGER: ALFRASO | De Soete | MARC ROELENS | GEZONDHEIDSCENTRUM | BOOMKWEKERIJ DE BEL

NEW DECOR-HUYCK ROGER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW DECOR-HUYCK ROGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf NEW DECOR-HUYCK ROGER bevindt zich op het adres: Zeelsebaan 22; 9200; Dendermonde (Grembergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Solar protection - Inside; Solar protection - Outside; Shutters; Fences; Verandas; Doors - Sliding & overhead type; Terraces (Horeca); Windows.
De hoofdactiviteit van NEW DECOR-HUYCK ROGER is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW DECOR-HUYCK ROGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW DECOR-HUYCK ROGER, openstaande posities, locatie van NEW DECOR-HUYCK ROGER op de kaart.

NEW DECOR-HUYCK ROGER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW DECOR-HUYCK ROGER, company assigned to the tax number BE09356750488. The company NEW DECOR-HUYCK ROGER is located at the address: Zeelsebaan 22; 9200; Dendermonde (Grembergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Solar protection - Inside; Solar protection - Outside; Shutters; Fences; Verandas; Doors - Sliding & overhead type; Terraces (Horeca); Windows.
The main activity of NEW DECOR-HUYCK ROGER is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW DECOR-HUYCK ROGER is not available. You also can look at reviews of NEW DECOR-HUYCK ROGER, open positions, location of NEW DECOR-HUYCK ROGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW DECOR-HUYCK ROGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW DECOR-HUYCK ROGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW DECOR-HUYCK ROGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW DECOR-HUYCK ROGER, employees, financial statistics.