DR-Tuning BVBA

Contactgegevens DR-Tuning BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DR-Tuning BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DR-Tuning BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandvoordeschorredijkstraat 38; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 80 18 28 (+32-059 80 18 28) 059 80 18 28 (+32-059 80 18 28)

Fax (fax): +32 (19) 499-93-22 +32 (19) 499-93-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DR-Tuning BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DR-Tuning BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DR-Tuning BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DR-Tuning BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DR-Tuning BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DR-Tuning BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DR-Tuning BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DR-Tuning BVBA
Products information DR-Tuning BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05387939453
Ondernemingsnummer: 5327239990
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DR-Tuning BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DR-Tuning BVBA
(Get full report from official database of BE for DR-Tuning BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DR-Tuning BVBA
Addition kinds of activities for DR-Tuning BVBA

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
22110408. Terry geweven stoffen, katoen | Terry woven fabrics, cotton
30530201. Cup verpakking, leer | Cup packing, leather
36990100. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment

Werken bij DR-Tuning BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DR-Tuning BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DR-Tuning BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DR-Tuning BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van DR-Tuning BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DR-Tuning BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DR-Tuning BVBA. Laat een reactie achter voor DR-Tuning BVBA. DR-Tuning BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DR-Tuning BVBA. Leave a respond for DR-Tuning BVBA. DR-Tuning BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DR-Tuning BVBA op de google maps. Adres en contacten DR-Tuning BVBA
Location of DR-Tuning BVBA on the google maps. Address and contacts of DR-Tuning BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DR-Tuning BVBA DR-Tuning BVBA: ETS ALBERT | Vingerhoets N | Lisbeth | CdS | MIDAS BVBA

Other related companies as DR-Tuning BVBA: ETS ALBERT | Vingerhoets N | Lisbeth | CdS | MIDAS BVBA

DR-Tuning BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DR-Tuning BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05387939453. Het bedrijf DR-Tuning BVBA bevindt zich op het adres: Zandvoordeschorredijkstraat 38; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 657,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in DR-Tuning BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DR-Tuning BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DR-Tuning BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DR-Tuning BVBA, openstaande posities, locatie van DR-Tuning BVBA op de kaart.

DR-Tuning BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DR-Tuning BVBA, company assigned to the tax number BE05387939453. The company DR-Tuning BVBA is located at the address: Zandvoordeschorredijkstraat 38; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 657,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in DR-Tuning BVBA were not found.
The main activity of DR-Tuning BVBA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DR-Tuning BVBA is not available. You also can look at reviews of DR-Tuning BVBA, open positions, location of DR-Tuning BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DR-Tuning BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DR-Tuning BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DR-Tuning BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DR-Tuning BVBA, employees, financial statistics.