Devisch

Contactgegevens Devisch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devisch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devisch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendesteenweg 208; 8480; Ichtegem, België

Telefoon (phone): 059 29 92 38 (+32-059 29 92 38) 059 29 92 38 (+32-059 29 92 38)

Fax (fax): 059 29 98 09 (+32-059 29 98 09) 059 29 98 09 (+32-059 29 98 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devisch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devisch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devisch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devisch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devisch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devisch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devisch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devisch
Products information Devisch

BTW identificatienummer (tax): BE03193145751
Ondernemingsnummer: 8864013671
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

All terrain vehicles; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devisch
(Get full report from official database of BE for Devisch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devisch
Addition kinds of activities for Devisch

207900. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
357500. Computer terminals | Computer terminals
791100. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
20829904. Dichtbij bier | Near beer
38270113. periscopen | Periscopes

Werken bij Devisch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devisch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devisch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devisch. Looking for open vacancies in other companies

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

Zoek naar antwoorden van Devisch in sociale netwerken
Look for responds of Devisch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devisch. Laat een reactie achter voor Devisch. Devisch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devisch. Leave a respond for Devisch. Devisch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devisch op de google maps. Adres en contacten Devisch
Location of Devisch on the google maps. Address and contacts of Devisch

Andere gerelateerde bedrijven als come Devisch Devisch: DRISS BOUS'HIB | De Ridder | FA. BAENS | A. HABRAN | LEURS RIK

Other related companies as Devisch: DRISS BOUS'HIB | De Ridder | FA. BAENS | A. HABRAN | LEURS RIK

Devisch is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devisch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03193145751. Het bedrijf Devisch bevindt zich op het adres: Oostendesteenweg 208; 8480; Ichtegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn All terrain vehicles; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van Devisch is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devisch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devisch, openstaande posities, locatie van Devisch op de kaart.

Devisch is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devisch, company assigned to the tax number BE03193145751. The company Devisch is located at the address: Oostendesteenweg 208; 8480; Ichtegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are All terrain vehicles; Autombile concessionaires.
The main activity of Devisch is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Devisch is not available. You also can look at reviews of Devisch, open positions, location of Devisch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devisch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devisch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devisch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devisch, employees, financial statistics.