Desmadryl J Ets

Contactgegevens Desmadryl J Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desmadryl J Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desmadryl J Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 219; 1472; Genappe (Vieux-Genappe), België

Telefoon (phone): 067 77 32 37 (+32-067 77 32 37) 067 77 32 37 (+32-067 77 32 37)

Fax (fax): 067 77 37 88 (+32-067 77 37 88) 067 77 37 88 (+32-067 77 37 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desmadryl J Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desmadryl J Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desmadryl J Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desmadryl J Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desmadryl J Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desmadryl J Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desmadryl J Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desmadryl J Ets
Products information Desmadryl J Ets

BTW identificatienummer (tax): BE08228729248
Ondernemingsnummer: 5161071777
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Desmadryl J Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desmadryl J Ets
(Get full report from official database of BE for Desmadryl J Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desmadryl J Ets
Addition kinds of activities for Desmadryl J Ets

363401. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
14990101. Amethist mijnbouw | Amethyst mining
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
30691600. Rubberband | Rubber tape
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric

Werken bij Desmadryl J Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desmadryl J Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desmadryl J Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desmadryl J Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Desmadryl J Ets in sociale netwerken
Look for responds of Desmadryl J Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desmadryl J Ets. Laat een reactie achter voor Desmadryl J Ets. Desmadryl J Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desmadryl J Ets. Leave a respond for Desmadryl J Ets. Desmadryl J Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desmadryl J Ets op de google maps. Adres en contacten Desmadryl J Ets
Location of Desmadryl J Ets on the google maps. Address and contacts of Desmadryl J Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Desmadryl J Ets Desmadryl J Ets: MENUISERIE XHONNEUX | ANNE DUGAILLEZ | LE TOUTOU PALACE | Colorama | Elrop

Other related companies as Desmadryl J Ets: MENUISERIE XHONNEUX | ANNE DUGAILLEZ | LE TOUTOU PALACE | Colorama | Elrop

Desmadryl J Ets is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desmadryl J Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08228729248. Het bedrijf Desmadryl J Ets bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 219; 1472; Genappe (Vieux-Genappe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Desmadryl J Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desmadryl J Ets is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desmadryl J Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desmadryl J Ets, openstaande posities, locatie van Desmadryl J Ets op de kaart.

Desmadryl J Ets is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desmadryl J Ets, company assigned to the tax number BE08228729248. The company Desmadryl J Ets is located at the address: Rue de Bruxelles 219; 1472; Genappe (Vieux-Genappe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Desmadryl J Ets were not found.
The main activity of Desmadryl J Ets is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Desmadryl J Ets is not available. You also can look at reviews of Desmadryl J Ets, open positions, location of Desmadryl J Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desmadryl J Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desmadryl J Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desmadryl J Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desmadryl J Ets, employees, financial statistics.