FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 59; 6880; BERTRIX, België

Telefoon (phone): 61411891 (+32-61411891) 61411891 (+32-61411891)

Fax (fax): +32 (19) 699-74-43 +32 (19) 699-74-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE02738311767
Ondernemingsnummer: 5113281250
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 146,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FORTIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

4841. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
321199. Vlak glas | Flat glass, nec
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
37280111. Nacellen, vliegtuigen | Nacelles, aircraft

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: DANSCENTER CALYPSO | JAN VAN ACKER | K.B.C. KNOKKE | ISLA-SERVICEBUREAU | De Bruyn J P

Other related companies as FORTIS: DANSCENTER CALYPSO | JAN VAN ACKER | K.B.C. KNOKKE | ISLA-SERVICEBUREAU | De Bruyn J P

FORTIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02738311767. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 59; 6880; BERTRIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 146,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in FORTIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORTIS is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE02738311767. The company FORTIS is located at the address: RUE DE LA GARE 59; 6880; BERTRIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 146,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in FORTIS were not found.
The main activity of FORTIS is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.