De Meester bvba

Contactgegevens De Meester bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meester bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meester bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hundelgemsesteenweg 326; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 230 88 11; 0475 56 34 78 (+32-09 230 88 11; 0475 56 34 78) 09 230 88 11; 0475 56 34 78 (+32-09 230 88 11; 0475 56 34 78)

Fax (fax): 09 232 01 56 (+32-09 232 01 56) 09 232 01 56 (+32-09 232 01 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meester bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meester bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meester bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meester bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meester bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meester bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meester bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meester bvba
Products information De Meester bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04451080322
Ondernemingsnummer: 6259155273
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meester bvba
(Get full report from official database of BE for De Meester bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meester bvba
Addition kinds of activities for De Meester bvba

20529903. Communie wafels | Communion wafers
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
22990209. Pijp- en ketelbekleding, vilt | Pipe and boiler covering, felt
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
27419908. Jaarboeken: uitgeverij en drukwerk | Yearbooks: publishing and printing
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
34849908. Shotguns of shotgun onderdelen, 30 mm. | Shotguns or shotgun parts, 30 mm. and below
35240103. Ploegen (tuin trekker apparatuur) | Plows (garden tractor equipment)
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers

Werken bij De Meester bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meester bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meester bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meester bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van De Meester bvba in sociale netwerken
Look for responds of De Meester bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meester bvba. Laat een reactie achter voor De Meester bvba. De Meester bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meester bvba. Leave a respond for De Meester bvba. De Meester bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meester bvba op de google maps. Adres en contacten De Meester bvba
Location of De Meester bvba on the google maps. Address and contacts of De Meester bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meester bvba De Meester bvba: I & G BVBA | A.R.S. | DE TUINKAMER | COIFFURE KARINE | STUDIO FEELING

Other related companies as De Meester bvba: I & G BVBA | A.R.S. | DE TUINKAMER | COIFFURE KARINE | STUDIO FEELING

De Meester bvba is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meester bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04451080322. Het bedrijf De Meester bvba bevindt zich op het adres: Hundelgemsesteenweg 326; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van De Meester bvba is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meester bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meester bvba, openstaande posities, locatie van De Meester bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Meester bvba is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meester bvba, company assigned to the tax number BE04451080322. The company De Meester bvba is located at the address: Hundelgemsesteenweg 326; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of De Meester bvba is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meester bvba is not available. You also can look at reviews of De Meester bvba, open positions, location of De Meester bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meester bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meester bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meester bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meester bvba, employees, financial statistics.