De Bruyn Willy NV

Contactgegevens De Bruyn Willy NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Bruyn Willy NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Bruyn Willy NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerklaan 56; 1830; Machelen, België

Telefoon (phone): 02 251 81 28 (+32-02 251 81 28) 02 251 81 28 (+32-02 251 81 28)

Fax (fax): 02 252 59 26 (+32-02 252 59 26) 02 252 59 26 (+32-02 252 59 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Bruyn Willy NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Bruyn Willy NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Bruyn Willy NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Bruyn Willy NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Bruyn Willy NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Bruyn Willy NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Bruyn Willy NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Bruyn Willy NV
Products information De Bruyn Willy NV

BTW identificatienummer (tax): BE04445861816
Ondernemingsnummer: 6786773681
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Bruyn Willy NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Bruyn Willy NV
(Get full report from official database of BE for De Bruyn Willy NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Bruyn Willy NV
Addition kinds of activities for De Bruyn Willy NV

355299. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
28349904. Extracten van botanische stoffen: poederachtig, pilair, vast, of vloeibaar | Extracts of botanicals: powdered, pilular, solid, or fluid
31619909. valises | Valises
32719901. Architectonisch beton: blokkeren, splitsen, wisselen, scherm, enz. | Architectural concrete: block, split, fluted, screen, etc.
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
34439914. Smokestacks, boiler plaat | Smokestacks, boiler plate
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized
73590700. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services

Werken bij De Bruyn Willy NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Bruyn Willy NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Bruyn Willy NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Bruyn Willy NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

Zoek naar antwoorden van De Bruyn Willy NV in sociale netwerken
Look for responds of De Bruyn Willy NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Bruyn Willy NV. Laat een reactie achter voor De Bruyn Willy NV. De Bruyn Willy NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Bruyn Willy NV. Leave a respond for De Bruyn Willy NV. De Bruyn Willy NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Bruyn Willy NV op de google maps. Adres en contacten De Bruyn Willy NV
Location of De Bruyn Willy NV on the google maps. Address and contacts of De Bruyn Willy NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Bruyn Willy NV De Bruyn Willy NV: DE KEZEL | VANSCHOENWINKEL | C.R.T.I. | Caers W | Voyages Montaine

Other related companies as De Bruyn Willy NV: DE KEZEL | VANSCHOENWINKEL | C.R.T.I. | Caers W | Voyages Montaine

De Bruyn Willy NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Bruyn Willy NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445861816. Het bedrijf De Bruyn Willy NV bevindt zich op het adres: Kerklaan 56; 1830; Machelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 671,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in De Bruyn Willy NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Bruyn Willy NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Bruyn Willy NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Bruyn Willy NV, openstaande posities, locatie van De Bruyn Willy NV op de kaart.

De Bruyn Willy NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Bruyn Willy NV, company assigned to the tax number BE04445861816. The company De Bruyn Willy NV is located at the address: Kerklaan 56; 1830; Machelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 671,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in De Bruyn Willy NV were not found.
The main activity of De Bruyn Willy NV is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Bruyn Willy NV is not available. You also can look at reviews of De Bruyn Willy NV, open positions, location of De Bruyn Willy NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Bruyn Willy NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Bruyn Willy NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Bruyn Willy NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Bruyn Willy NV, employees, financial statistics.