Daenen Garage BVBA

Contactgegevens Daenen Garage BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daenen Garage BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daenen Garage BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 462; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 19 20 (+32-012 23 19 20) 012 23 19 20 (+32-012 23 19 20)

Fax (fax): 012 23 92 58 (+32-012 23 92 58) 012 23 92 58 (+32-012 23 92 58)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daenen Garage BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daenen Garage BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daenen Garage BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daenen Garage BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daenen Garage BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daenen Garage BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daenen Garage BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daenen Garage BVBA
Products information Daenen Garage BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04382415771
Ondernemingsnummer: 8464660644
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Daenen Garage BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daenen Garage BVBA
(Get full report from official database of BE for Daenen Garage BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daenen Garage BVBA
Addition kinds of activities for Daenen Garage BVBA

075201. Dierenteelt | Animal breeding services
391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
50230101. Aluminumware | Aluminumware
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair

Werken bij Daenen Garage BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daenen Garage BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daenen Garage BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daenen Garage BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van Daenen Garage BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Daenen Garage BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daenen Garage BVBA. Laat een reactie achter voor Daenen Garage BVBA. Daenen Garage BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daenen Garage BVBA. Leave a respond for Daenen Garage BVBA. Daenen Garage BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daenen Garage BVBA op de google maps. Adres en contacten Daenen Garage BVBA
Location of Daenen Garage BVBA on the google maps. Address and contacts of Daenen Garage BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Daenen Garage BVBA Daenen Garage BVBA: DINA MAES | Rita | M. DELWAIDE | NICK NOTELE | New Europe

Other related companies as Daenen Garage BVBA: DINA MAES | Rita | M. DELWAIDE | NICK NOTELE | New Europe

Daenen Garage BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Daenen Garage BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04382415771. Het bedrijf Daenen Garage BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 462; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Daenen Garage BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Daenen Garage BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daenen Garage BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daenen Garage BVBA, openstaande posities, locatie van Daenen Garage BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Daenen Garage BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Daenen Garage BVBA, company assigned to the tax number BE04382415771. The company Daenen Garage BVBA is located at the address: Sint-Truidersteenweg 462; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Daenen Garage BVBA were not found.
The main activity of Daenen Garage BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Daenen Garage BVBA is not available. You also can look at reviews of Daenen Garage BVBA, open positions, location of Daenen Garage BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daenen Garage BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daenen Garage BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daenen Garage BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daenen Garage BVBA, employees, financial statistics.