Centrum Garage NV

Contactgegevens Centrum Garage NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centrum Garage NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centrum Garage NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rozenlaan 8; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 28 40 (+32-03 771 28 40) 03 771 28 40 (+32-03 771 28 40)

Fax (fax): +32 (87) 182-70-33 +32 (87) 182-70-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centrum Garage NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centrum Garage NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centrum Garage NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centrum Garage NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centrum Garage NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centrum Garage NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centrum Garage NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centrum Garage NV
Products information Centrum Garage NV

BTW identificatienummer (tax): BE01919830322
Ondernemingsnummer: 2602905273
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Centrum Garage NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centrum Garage NV
(Get full report from official database of BE for Centrum Garage NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centrum Garage NV
Addition kinds of activities for Centrum Garage NV

519907. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
28330401. Bijnierderivaten | Adrenal derivatives
28690313. Polyhydrische alcoholesters, aminos, enz. | Polyhydric alcohol esters, aminos, etc.
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters

Werken bij Centrum Garage NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centrum Garage NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centrum Garage NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centrum Garage NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van Centrum Garage NV in sociale netwerken
Look for responds of Centrum Garage NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centrum Garage NV. Laat een reactie achter voor Centrum Garage NV. Centrum Garage NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centrum Garage NV. Leave a respond for Centrum Garage NV. Centrum Garage NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centrum Garage NV op de google maps. Adres en contacten Centrum Garage NV
Location of Centrum Garage NV on the google maps. Address and contacts of Centrum Garage NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Centrum Garage NV Centrum Garage NV: P'tits Calins (Les) | KUNSTSCHOOL ACADEMIA | HUIS RESIGA-BIS | MARCEL DERMAUT | Koch (Maison)

Other related companies as Centrum Garage NV: P'tits Calins (Les) | KUNSTSCHOOL ACADEMIA | HUIS RESIGA-BIS | MARCEL DERMAUT | Koch (Maison)

Centrum Garage NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centrum Garage NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919830322. Het bedrijf Centrum Garage NV bevindt zich op het adres: Rozenlaan 8; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Centrum Garage NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centrum Garage NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centrum Garage NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centrum Garage NV, openstaande posities, locatie van Centrum Garage NV op de kaart.

Centrum Garage NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centrum Garage NV, company assigned to the tax number BE01919830322. The company Centrum Garage NV is located at the address: Rozenlaan 8; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Centrum Garage NV were not found.
The main activity of Centrum Garage NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centrum Garage NV is not available. You also can look at reviews of Centrum Garage NV, open positions, location of Centrum Garage NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centrum Garage NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centrum Garage NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centrum Garage NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centrum Garage NV, employees, financial statistics.