Budget CV

Contactgegevens Budget CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Budget CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Budget CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1082; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 09 245 47 10 (+32-09 245 47 10) 09 245 47 10 (+32-09 245 47 10)

Fax (fax): 09 245 47 09 (+32-09 245 47 09) 09 245 47 09 (+32-09 245 47 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Budget CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Budget CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Budget CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Budget CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Budget CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Budget CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Budget CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Budget CV
Products information Budget CV

BTW identificatienummer (tax): BE09292205810
Ondernemingsnummer: 2322204589
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Budget CV
(Get full report from official database of BE for Budget CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Budget CV
Addition kinds of activities for Budget CV

203400. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
24410200. Hoesjes, hout | Cases, wood
33630000. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
36250104. Motorstarter en regelaars, elektrisch | Motor starters and controllers, electric
76220200. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
94310400. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government

Werken bij Budget CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Budget CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Budget CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Budget CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van Budget CV in sociale netwerken
Look for responds of Budget CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Budget CV. Laat een reactie achter voor Budget CV. Budget CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Budget CV. Leave a respond for Budget CV. Budget CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Budget CV op de google maps. Adres en contacten Budget CV
Location of Budget CV on the google maps. Address and contacts of Budget CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Budget CV Budget CV: FORTIS | MECANIC IMPORT | WAKOU | DE ROECK | St Joris (Sportlokaal)

Other related companies as Budget CV: FORTIS | MECANIC IMPORT | WAKOU | DE ROECK | St Joris (Sportlokaal)

Budget CV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Budget CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09292205810. Het bedrijf Budget CV bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1082; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 112,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Budget CV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Budget CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Budget CV, openstaande posities, locatie van Budget CV op de kaart.

Budget CV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Budget CV, company assigned to the tax number BE09292205810. The company Budget CV is located at the address: Kortrijksesteenweg 1082; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 112,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Budget CV is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Budget CV is not available. You also can look at reviews of Budget CV, open positions, location of Budget CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Budget CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Budget CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Budget CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Budget CV, employees, financial statistics.