BOEYKENS G & W

Contactgegevens BOEYKENS G & W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEYKENS G & W: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEYKENS G & W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudenaardsesteenweg 502; 9420; Erpe-Mere (Bambrugge), België

Telefoon (phone): 053 62 68 15 (+32-053 62 68 15) 053 62 68 15 (+32-053 62 68 15)

Fax (fax): 053 41 09 93 (+32-053 41 09 93) 053 41 09 93 (+32-053 41 09 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEYKENS G & W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEYKENS G & W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEYKENS G & W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEYKENS G & W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEYKENS G & W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEYKENS G & W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEYKENS G & W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEYKENS G & W
Products information BOEYKENS G & W

BTW identificatienummer (tax): BE06302551269
Ondernemingsnummer: 4749908447
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Automobile - Breakdown recovery

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEYKENS G & W
(Get full report from official database of BE for BOEYKENS G & W)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEYKENS G & W
Addition kinds of activities for BOEYKENS G & W

22810202. Acryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Acrylic yarn, spun: made from purchased staple
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
26210704. Papierpapier | Newsprint paper
32990401. Kunstartikelen: Gips van Parijs, Papmache en Scagliola | Art goods: plaster of paris, papier mache, and scagliola
64110300. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
91210203. County commissaris | County commissioner
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij BOEYKENS G & W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEYKENS G & W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEYKENS G & W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEYKENS G & W. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Agendaplanner - call agent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afsprakenplanner contacteer je nieuwe potentiële bedrijven om kennis te laten maken met de diensten van onze klant, een dynamisch, groeiend postorderbedrijf. Je beheert de agenda van onze vertegenwoordigers. Ben jij commercieel ingesteld en haal je een kick uit het overtuigen van mensen? Dan is dit de ideale job voor jou!

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

Zoek naar antwoorden van BOEYKENS G & W in sociale netwerken
Look for responds of BOEYKENS G & W in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEYKENS G & W. Laat een reactie achter voor BOEYKENS G & W. BOEYKENS G & W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEYKENS G & W. Leave a respond for BOEYKENS G & W. BOEYKENS G & W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEYKENS G & W op de google maps. Adres en contacten BOEYKENS G & W
Location of BOEYKENS G & W on the google maps. Address and contacts of BOEYKENS G & W

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEYKENS G & W BOEYKENS G & W: PRESS SHOP | Cooman Hans | BELGIUM COATINGS SA | MARCEL VANDERHEYDEN | JOHNY WARNOTS

Other related companies as BOEYKENS G & W: PRESS SHOP | Cooman Hans | BELGIUM COATINGS SA | MARCEL VANDERHEYDEN | JOHNY WARNOTS

BOEYKENS G & W is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEYKENS G & W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06302551269. Het bedrijf BOEYKENS G & W bevindt zich op het adres: Oudenaardsesteenweg 502; 9420; Erpe-Mere (Bambrugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile - Breakdown recovery.
De hoofdactiviteit van BOEYKENS G & W is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEYKENS G & W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEYKENS G & W, openstaande posities, locatie van BOEYKENS G & W op de kaart.

BOEYKENS G & W is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEYKENS G & W, company assigned to the tax number BE06302551269. The company BOEYKENS G & W is located at the address: Oudenaardsesteenweg 502; 9420; Erpe-Mere (Bambrugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are Automobile - Breakdown recovery.
The main activity of BOEYKENS G & W is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEYKENS G & W is not available. You also can look at reviews of BOEYKENS G & W, open positions, location of BOEYKENS G & W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEYKENS G & W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEYKENS G & W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEYKENS G & W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEYKENS G & W, employees, financial statistics.