BMW-FELTZ & Fils

Contactgegevens BMW-FELTZ & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BMW-FELTZ & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

BMW-FELTZ & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Dinant 43; 5530; Yvoir (Spontin), België

Telefoon (phone): 083 69 93 20 (+32-083 69 93 20) 083 69 93 20 (+32-083 69 93 20)

Fax (fax): 083 69 99 52 (+32-083 69 99 52) 083 69 99 52 (+32-083 69 99 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BMW-FELTZ & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BMW-FELTZ & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BMW-FELTZ & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BMW-FELTZ & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BMW-FELTZ & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BMW-FELTZ & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BMW-FELTZ & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BMW-FELTZ & Fils
Products information BMW-FELTZ & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE08867584228
Ondernemingsnummer: 1201049804
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BMW-FELTZ & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BMW-FELTZ & Fils
(Get full report from official database of BE for BMW-FELTZ & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor BMW-FELTZ & Fils
Addition kinds of activities for BMW-FELTZ & Fils

14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
20529915. Soda crackers | Soda crackers
23260201. Schorten, werk, behalve rubberen en plastic: mannen | Aprons, work, except rubberized and plastic: men's
34790200. Schilderen, bekleden en hete dompelen | Painting, coating, and hot dipping
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
51439902. Kaas | Cheese

Werken bij BMW-FELTZ & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BMW-FELTZ & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BMW-FELTZ & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BMW-FELTZ & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van BMW-FELTZ & Fils in sociale netwerken
Look for responds of BMW-FELTZ & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor BMW-FELTZ & Fils. Laat een reactie achter voor BMW-FELTZ & Fils. BMW-FELTZ & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BMW-FELTZ & Fils. Leave a respond for BMW-FELTZ & Fils. BMW-FELTZ & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BMW-FELTZ & Fils op de google maps. Adres en contacten BMW-FELTZ & Fils
Location of BMW-FELTZ & Fils on the google maps. Address and contacts of BMW-FELTZ & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come BMW-FELTZ & Fils BMW-FELTZ & Fils: MUTUALIT? SOCIALISTE | VERMAT RAMEN EN ZONWERING | HUIS 'T VITAMIENTJE | ALE LOBBES | DIETER RADERMACHER

Other related companies as BMW-FELTZ & Fils: MUTUALIT? SOCIALISTE | VERMAT RAMEN EN ZONWERING | HUIS 'T VITAMIENTJE | ALE LOBBES | DIETER RADERMACHER

BMW-FELTZ & Fils is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BMW-FELTZ & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08867584228. Het bedrijf BMW-FELTZ & Fils bevindt zich op het adres: Chaussée de Dinant 43; 5530; Yvoir (Spontin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 333,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in BMW-FELTZ & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BMW-FELTZ & Fils is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BMW-FELTZ & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BMW-FELTZ & Fils, openstaande posities, locatie van BMW-FELTZ & Fils op de kaart.

BMW-FELTZ & Fils is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BMW-FELTZ & Fils, company assigned to the tax number BE08867584228. The company BMW-FELTZ & Fils is located at the address: Chaussée de Dinant 43; 5530; Yvoir (Spontin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 333,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in BMW-FELTZ & Fils were not found.
The main activity of BMW-FELTZ & Fils is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BMW-FELTZ & Fils is not available. You also can look at reviews of BMW-FELTZ & Fils, open positions, location of BMW-FELTZ & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BMW-FELTZ & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BMW-FELTZ & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BMW-FELTZ & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BMW-FELTZ & Fils, employees, financial statistics.