Berckmans

Contactgegevens Berckmans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berckmans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berckmans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Edingsesteenweg 316; 9400; Ninove (Denderwindeke), België

Telefoon (phone): 054 32 77 77 (+32-054 32 77 77) 054 32 77 77 (+32-054 32 77 77)

Fax (fax): 054 34 18 56 (+32-054 34 18 56) 054 34 18 56 (+32-054 34 18 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berckmans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berckmans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berckmans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berckmans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berckmans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berckmans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berckmans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berckmans
Products information Berckmans

BTW identificatienummer (tax): BE08448181152
Ondernemingsnummer: 8552276611
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Berckmans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berckmans
(Get full report from official database of BE for Berckmans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berckmans
Addition kinds of activities for Berckmans

20990304. Frosting, klaar voor gebruik | Frosting, ready-to-use
22210502. Glas breedgeweven stoffen | Glass broadwoven fabrics
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
32310108. Gebrandschilderd glas: gemaakt van aangekochte glas | Stained glass: made from purchased glass
35360102. Davits | Davits
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
59999901. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office

Werken bij Berckmans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berckmans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berckmans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berckmans. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

Zoek naar antwoorden van Berckmans in sociale netwerken
Look for responds of Berckmans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berckmans. Laat een reactie achter voor Berckmans. Berckmans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berckmans. Leave a respond for Berckmans. Berckmans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berckmans op de google maps. Adres en contacten Berckmans
Location of Berckmans on the google maps. Address and contacts of Berckmans

Andere gerelateerde bedrijven als come Berckmans Berckmans: Mahy-Mobiles | CARINE VANOVERSCHELDE | GUIDO DE CONINCK | Germonprez A | CLEYDAEL INVEST NV

Other related companies as Berckmans: Mahy-Mobiles | CARINE VANOVERSCHELDE | GUIDO DE CONINCK | Germonprez A | CLEYDAEL INVEST NV

Berckmans is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berckmans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08448181152. Het bedrijf Berckmans bevindt zich op het adres: Edingsesteenweg 316; 9400; Ninove (Denderwindeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Berckmans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berckmans is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berckmans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berckmans, openstaande posities, locatie van Berckmans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Berckmans is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berckmans, company assigned to the tax number BE08448181152. The company Berckmans is located at the address: Edingsesteenweg 316; 9400; Ninove (Denderwindeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Berckmans were not found.
The main activity of Berckmans is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Berckmans is not available. You also can look at reviews of Berckmans, open positions, location of Berckmans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berckmans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berckmans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berckmans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berckmans, employees, financial statistics.