Balbeur G Ets

Contactgegevens Balbeur G Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Balbeur G Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Balbeur G Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Arlon 101; 6840; Neufch?teau (Hamipré), België

Telefoon (phone): 061 27 74 55; 0495 30 51 73 (+32-061 27 74 55; 0495 30 51 73) 061 27 74 55; 0495 30 51 73 (+32-061 27 74 55; 0495 30 51 73)

Fax (fax): 061 27 70 91 (+32-061 27 70 91) 061 27 70 91 (+32-061 27 70 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Balbeur G Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Balbeur G Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Balbeur G Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Balbeur G Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Balbeur G Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Balbeur G Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Balbeur G Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Balbeur G Ets
Products information Balbeur G Ets

BTW identificatienummer (tax): BE04558197021
Ondernemingsnummer: 8218566894
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Automobile - Breakdown recovery; Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Balbeur G Ets
(Get full report from official database of BE for Balbeur G Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Balbeur G Ets
Addition kinds of activities for Balbeur G Ets

0213. Hogs | Hogs
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
32610208. Urinoirs, glanzend china | Urinals, vitreous china
50920208. Speelgoed, nec | Toys, nec
76290203. Reparatie van elektronische apparatuur | Electronic equipment repair
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij Balbeur G Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Balbeur G Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Balbeur G Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Balbeur G Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van Balbeur G Ets in sociale netwerken
Look for responds of Balbeur G Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Balbeur G Ets. Laat een reactie achter voor Balbeur G Ets. Balbeur G Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Balbeur G Ets. Leave a respond for Balbeur G Ets. Balbeur G Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Balbeur G Ets op de google maps. Adres en contacten Balbeur G Ets
Location of Balbeur G Ets on the google maps. Address and contacts of Balbeur G Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Balbeur G Ets Balbeur G Ets: FLOPENBAAR SLACHTHUIS NV | Boret A | BREE AC | Finance & Insurance Brookers SA | J&D Diamonds BVBA

Other related companies as Balbeur G Ets: FLOPENBAAR SLACHTHUIS NV | Boret A | BREE AC | Finance & Insurance Brookers SA | J&D Diamonds BVBA

Balbeur G Ets is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Balbeur G Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04558197021. Het bedrijf Balbeur G Ets bevindt zich op het adres: Chaussée d'Arlon 101; 6840; Neufch?teau (Hamipré). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile - Breakdown recovery; Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Balbeur G Ets is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Balbeur G Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Balbeur G Ets, openstaande posities, locatie van Balbeur G Ets op de kaart.

Balbeur G Ets is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Balbeur G Ets, company assigned to the tax number BE04558197021. The company Balbeur G Ets is located at the address: Chaussée d'Arlon 101; 6840; Neufch?teau (Hamipré). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. List of products are Automobile - Breakdown recovery; Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Balbeur G Ets is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Balbeur G Ets is not available. You also can look at reviews of Balbeur G Ets, open positions, location of Balbeur G Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Balbeur G Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Balbeur G Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Balbeur G Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Balbeur G Ets, employees, financial statistics.