Auto Devanjo

Contactgegevens Auto Devanjo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Devanjo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Devanjo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aernoud Porreyestraat 5; 8908; Ieper (Vlamertinge), België

Telefoon (phone): 057 21 80 99 (+32-057 21 80 99) 057 21 80 99 (+32-057 21 80 99)

Fax (fax): 057 21 80 99 (+32-057 21 80 99) 057 21 80 99 (+32-057 21 80 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Devanjo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Devanjo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Devanjo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Devanjo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Devanjo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Devanjo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Devanjo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Devanjo
Products information Auto Devanjo

BTW identificatienummer (tax): BE02222778320
Ondernemingsnummer: 6552215576
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Automobile-body repair; Automobile - Wrecking

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Devanjo
(Get full report from official database of BE for Auto Devanjo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Devanjo
Addition kinds of activities for Auto Devanjo

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
10610400. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls

Werken bij Auto Devanjo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Devanjo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Devanjo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Devanjo. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • Barman (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AFSPANNING DE VALK

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak Zuid-West zijn wij op zoek naar gemotiveerd en ervaren personeel voor de bar.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van Auto Devanjo in sociale netwerken
Look for responds of Auto Devanjo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Devanjo. Laat een reactie achter voor Auto Devanjo. Auto Devanjo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Devanjo. Leave a respond for Auto Devanjo. Auto Devanjo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Devanjo op de google maps. Adres en contacten Auto Devanjo
Location of Auto Devanjo on the google maps. Address and contacts of Auto Devanjo

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Devanjo Auto Devanjo: ALOYS RADERMECKER | EVAP-VANAKEN | ARABESK | Bertrand M | I. DESENDER

Other related companies as Auto Devanjo: ALOYS RADERMECKER | EVAP-VANAKEN | ARABESK | Bertrand M | I. DESENDER

Auto Devanjo is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Devanjo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02222778320. Het bedrijf Auto Devanjo bevindt zich op het adres: Aernoud Porreyestraat 5; 8908; Ieper (Vlamertinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair; Automobile - Wrecking.
De hoofdactiviteit van Auto Devanjo is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Devanjo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Devanjo, openstaande posities, locatie van Auto Devanjo op de kaart.

Auto Devanjo is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto Devanjo, company assigned to the tax number BE02222778320. The company Auto Devanjo is located at the address: Aernoud Porreyestraat 5; 8908; Ieper (Vlamertinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair; Automobile - Wrecking.
The main activity of Auto Devanjo is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Devanjo is not available. You also can look at reviews of Auto Devanjo, open positions, location of Auto Devanjo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Devanjo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Devanjo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Devanjo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Devanjo, employees, financial statistics.