AUBEL MOTORS SPRL

Contactgegevens AUBEL MOTORS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUBEL MOTORS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUBEL MOTORS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Battice 103; 4880; Aubel, België

Telefoon (phone): 087 68 72 48; 087 68 76 22 (+32-087 68 72 48; 087 68 76 22) 087 68 72 48; 087 68 76 22 (+32-087 68 72 48; 087 68 76 22)

Fax (fax): 087 68 10 32; 087 67 10 32 (+32-087 68 10 32; 087 67 10 32) 087 68 10 32; 087 67 10 32 (+32-087 68 10 32; 087 67 10 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUBEL MOTORS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUBEL MOTORS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUBEL MOTORS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUBEL MOTORS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUBEL MOTORS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUBEL MOTORS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUBEL MOTORS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUBEL MOTORS SPRL
Products information AUBEL MOTORS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09454803466
Ondernemingsnummer: 8619567871
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUBEL MOTORS SPRL
(Get full report from official database of BE for AUBEL MOTORS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUBEL MOTORS SPRL
Addition kinds of activities for AUBEL MOTORS SPRL

01810302. Zaden, bloem: groei van | Seeds, flower: growing of
10440202. Zilveren ertsmalen | Silver ore milling
23250101. Dungarees: mannen, jongeren en jongens | Dungarees: men's, youths', and boys'
25110502. Bureaus, huishouden: hout | Desks, household: wood
37690000. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
79999917. Trampoline operatie | Trampoline operation

Werken bij AUBEL MOTORS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUBEL MOTORS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUBEL MOTORS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUBEL MOTORS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

Zoek naar antwoorden van AUBEL MOTORS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUBEL MOTORS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUBEL MOTORS SPRL. Laat een reactie achter voor AUBEL MOTORS SPRL. AUBEL MOTORS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUBEL MOTORS SPRL. Leave a respond for AUBEL MOTORS SPRL. AUBEL MOTORS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUBEL MOTORS SPRL op de google maps. Adres en contacten AUBEL MOTORS SPRL
Location of AUBEL MOTORS SPRL on the google maps. Address and contacts of AUBEL MOTORS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUBEL MOTORS SPRL AUBEL MOTORS SPRL: GARAGE VOLDERS | DE OOIEVAAR | Atilla SC | Videoland | Van den Bergh R

Other related companies as AUBEL MOTORS SPRL: GARAGE VOLDERS | DE OOIEVAAR | Atilla SC | Videoland | Van den Bergh R

AUBEL MOTORS SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUBEL MOTORS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09454803466. Het bedrijf AUBEL MOTORS SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Battice 103; 4880; Aubel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 659,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van AUBEL MOTORS SPRL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUBEL MOTORS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUBEL MOTORS SPRL, openstaande posities, locatie van AUBEL MOTORS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUBEL MOTORS SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUBEL MOTORS SPRL, company assigned to the tax number BE09454803466. The company AUBEL MOTORS SPRL is located at the address: Rue de Battice 103; 4880; Aubel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 659,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of AUBEL MOTORS SPRL is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUBEL MOTORS SPRL is not available. You also can look at reviews of AUBEL MOTORS SPRL, open positions, location of AUBEL MOTORS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUBEL MOTORS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUBEL MOTORS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUBEL MOTORS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUBEL MOTORS SPRL, employees, financial statistics.