ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO
Private companiesAgricultural Services • ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO

Contactgegevens ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krijgsbaan 5-7; 2110; Wijnegem, België

Telefoon (phone): 03 355 49 80 (+32-03 355 49 80) 03 355 49 80 (+32-03 355 49 80)

Fax (fax): +32 (16) 814-12-32 +32 (16) 814-12-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO
Products information ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE09208709716
Ondernemingsnummer: 1764099121
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO
(Get full report from official database of BE for ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO
Addition kinds of activities for ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
237102. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
45220000. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
67329902. Educatief vertrouwen management | Educational trust management

Werken bij ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

Zoek naar antwoorden van ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO in sociale netwerken
Look for responds of ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO. Laat een reactie achter voor ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO. ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO. Leave a respond for ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO. ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO op de google maps. Adres en contacten ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO
Location of ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO on the google maps. Address and contacts of ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO: Sematec SPRL | CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | LANDBOUWKREDIET | KUIJKEN - QUANTEN A | A. MARCHI

Other related companies as ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO: Sematec SPRL | CRةDIT GةNةRAL DE BANQUE | LANDBOUWKREDIET | KUIJKEN - QUANTEN A | A. MARCHI

ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208709716. Het bedrijf ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO bevindt zich op het adres: Krijgsbaan 5-7; 2110; Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, openstaande posities, locatie van ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO op de kaart.

ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, company assigned to the tax number BE09208709716. The company ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO is located at the address: Krijgsbaan 5-7; 2110; Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO were not found.
The main activity of ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO is not available. You also can look at reviews of ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, open positions, location of ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA ROMEO/ BUGA ITAL AUTO, employees, financial statistics.