ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS

Particuliere bedrijvencommunicatie • ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS
Private companiesCommunications • ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS

Contactgegevens ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Fran?ais 95B; 5060; Sambreville (Tamines), België

Telefoon (phone): 071 77 42 47 (+32-071 77 42 47) 071 77 42 47 (+32-071 77 42 47)

Fax (fax): 071 74 00 55 (+32-071 74 00 55) 071 74 00 55 (+32-071 74 00 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS
Products information ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE03122558593
Ondernemingsnummer: 3211273193
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS
(Get full report from official database of BE for ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS
Addition kinds of activities for ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS

14590100. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
38250304. Demandmeters, elektrisch | Demand meters, electric
38450200. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
96210100. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies

Werken bij ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilsen-Stokkem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS. Laat een reactie achter voor ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS. ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS. Leave a respond for ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS. ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS op de google maps. Adres en contacten ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS
Location of ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS on the google maps. Address and contacts of ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS: Mijten BVBA | DENUTTE J.P. | BAKKERIJ VIERSTRAETE | FRANS VAN DER SANDE | East West Trade SA

Other related companies as ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS: Mijten BVBA | DENUTTE J.P. | BAKKERIJ VIERSTRAETE | FRANS VAN DER SANDE | East West Trade SA

ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03122558593. Het bedrijf ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS bevindt zich op het adres: Avenue des Fran?ais 95B; 5060; Sambreville (Tamines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, openstaande posities, locatie van ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS op de kaart.

ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, company assigned to the tax number BE03122558593. The company ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS is located at the address: Avenue des Fran?ais 95B; 5060; Sambreville (Tamines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS were not found.
The main activity of ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS is not available. You also can look at reviews of ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, open positions, location of ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA ROMEO-LAHAYE MOTORS, employees, financial statistics.