Alardot Garage

Contactgegevens Alardot Garage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alardot Garage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alardot Garage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bruspré 10E; 4570; Marchin, België

Telefoon (phone): 085 23 13 28 (+32-085 23 13 28) 085 23 13 28 (+32-085 23 13 28)

Fax (fax): 085 23 12 20 (+32-085 23 12 20) 085 23 12 20 (+32-085 23 12 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alardot Garage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alardot Garage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alardot Garage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alardot Garage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alardot Garage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alardot Garage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alardot Garage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alardot Garage
Products information Alardot Garage

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Alardot Garage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alardot Garage
(Get full report from official database of BE for Alardot Garage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alardot Garage
Addition kinds of activities for Alardot Garage

27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
28160302. Bot zwart | Bone black
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
38220304. Temperatuur sensoren voor motorwikkelingen | Temperature sensors for motor windings
48139904. Telefoon communicatie makelaar | Telephone communications broker
50399906. Eavestroughing, onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing, parts and supplies

Werken bij Alardot Garage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alardot Garage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alardot Garage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alardot Garage. Looking for open vacancies in other companies

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

Zoek naar antwoorden van Alardot Garage in sociale netwerken
Look for responds of Alardot Garage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alardot Garage. Laat een reactie achter voor Alardot Garage. Alardot Garage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alardot Garage. Leave a respond for Alardot Garage. Alardot Garage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alardot Garage op de google maps. Adres en contacten Alardot Garage
Location of Alardot Garage on the google maps. Address and contacts of Alardot Garage

Andere gerelateerde bedrijven als come Alardot Garage Alardot Garage: De Groote Andr茅 & Zoon B.V.B.A. | BUREAU VERCO | Laerehof Feestzaal | Delouw Audrey | JOSEPHINE GOOSSENS

Other related companies as Alardot Garage: De Groote Andr茅 & Zoon B.V.B.A. | BUREAU VERCO | Laerehof Feestzaal | Delouw Audrey | JOSEPHINE GOOSSENS

Alardot Garage is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alardot Garage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf Alardot Garage bevindt zich op het adres: Rue Bruspré 10E; 4570; Marchin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Alardot Garage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alardot Garage is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alardot Garage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alardot Garage, openstaande posities, locatie van Alardot Garage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alardot Garage is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alardot Garage, company assigned to the tax number BE06712615966. The company Alardot Garage is located at the address: Rue Bruspré 10E; 4570; Marchin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in Alardot Garage were not found.
The main activity of Alardot Garage is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alardot Garage is not available. You also can look at reviews of Alardot Garage, open positions, location of Alardot Garage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alardot Garage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alardot Garage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alardot Garage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alardot Garage, employees, financial statistics.