AD GEERAERTS (GARAGE)

Contactgegevens AD GEERAERTS (GARAGE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AD GEERAERTS (GARAGE): address, phone, fax, email, website, opening hours

AD GEERAERTS (GARAGE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Ecorcheur 27; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines), België

Telefoon (phone): 071 88 68 80; 0477 55 94 57 (+32-071 88 68 80; 0477 55 94 57) 071 88 68 80; 0477 55 94 57 (+32-071 88 68 80; 0477 55 94 57)

Fax (fax): 071 88 68 81 (+32-071 88 68 81) 071 88 68 81 (+32-071 88 68 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AD GEERAERTS (GARAGE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AD GEERAERTS (GARAGE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AD GEERAERTS (GARAGE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AD GEERAERTS (GARAGE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AD GEERAERTS (GARAGE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AD GEERAERTS (GARAGE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AD GEERAERTS (GARAGE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AD GEERAERTS (GARAGE)
Products information AD GEERAERTS (GARAGE)

BTW identificatienummer (tax): BE09564392089
Ondernemingsnummer: 6539581298
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AD GEERAERTS (GARAGE)
(Get full report from official database of BE for AD GEERAERTS (GARAGE))

Aanvulling soorten activiteiten voor AD GEERAERTS (GARAGE)
Addition kinds of activities for AD GEERAERTS (GARAGE)

16290105. Afvoersysteem constructie | Drainage system construction
20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems

Werken bij AD GEERAERTS (GARAGE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AD GEERAERTS (GARAGE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AD GEERAERTS (GARAGE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AD GEERAERTS (GARAGE). Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van AD GEERAERTS (GARAGE) in sociale netwerken
Look for responds of AD GEERAERTS (GARAGE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AD GEERAERTS (GARAGE). Laat een reactie achter voor AD GEERAERTS (GARAGE). AD GEERAERTS (GARAGE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AD GEERAERTS (GARAGE). Leave a respond for AD GEERAERTS (GARAGE). AD GEERAERTS (GARAGE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AD GEERAERTS (GARAGE) op de google maps. Adres en contacten AD GEERAERTS (GARAGE)
Location of AD GEERAERTS (GARAGE) on the google maps. Address and contacts of AD GEERAERTS (GARAGE)

Andere gerelateerde bedrijven als come AD GEERAERTS (GARAGE) AD GEERAERTS (GARAGE): WILLY LANGLET | KAJAKVER.BRUG.WATERRATJES | BROWNS TRAITEUR | Dolfijntjes (De) | GUENTHER SCHOFFERS

Other related companies as AD GEERAERTS (GARAGE): WILLY LANGLET | KAJAKVER.BRUG.WATERRATJES | BROWNS TRAITEUR | Dolfijntjes (De) | GUENTHER SCHOFFERS

AD GEERAERTS (GARAGE) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AD GEERAERTS (GARAGE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09564392089. Het bedrijf AD GEERAERTS (GARAGE) bevindt zich op het adres: Rue de l'Ecorcheur 27; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 731,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van AD GEERAERTS (GARAGE) is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AD GEERAERTS (GARAGE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AD GEERAERTS (GARAGE), openstaande posities, locatie van AD GEERAERTS (GARAGE) op de kaart.

AD GEERAERTS (GARAGE) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is AD GEERAERTS (GARAGE), company assigned to the tax number BE09564392089. The company AD GEERAERTS (GARAGE) is located at the address: Rue de l'Ecorcheur 27; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 731,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of AD GEERAERTS (GARAGE) is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AD GEERAERTS (GARAGE) is not available. You also can look at reviews of AD GEERAERTS (GARAGE), open positions, location of AD GEERAERTS (GARAGE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AD GEERAERTS (GARAGE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AD GEERAERTS (GARAGE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AD GEERAERTS (GARAGE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AD GEERAERTS (GARAGE), employees, financial statistics.