2 M MOTORS

Contactgegevens 2 M MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2 M MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

2 M MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsevaart 20; 9030; Gent (Mariakerke), België

Telefoon (phone): 09 226 37 05 (+32-09 226 37 05) 09 226 37 05 (+32-09 226 37 05)

Fax (fax): 09 227 78 87 (+32-09 227 78 87) 09 227 78 87 (+32-09 227 78 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2 M MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2 M MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2 M MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2 M MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2 M MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2 M MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2 M MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2 M MOTORS
Products information 2 M MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE05851013183
Ondernemingsnummer: 1613311767
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2 M MOTORS
(Get full report from official database of BE for 2 M MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2 M MOTORS
Addition kinds of activities for 2 M MOTORS

20629905. Gepoederde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Powdered cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable
82110402. School voor retarded, nec | School for retarded, nec
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij 2 M MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2 M MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2 M MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2 M MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van 2 M MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of 2 M MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2 M MOTORS. Laat een reactie achter voor 2 M MOTORS. 2 M MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2 M MOTORS. Leave a respond for 2 M MOTORS. 2 M MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2 M MOTORS op de google maps. Adres en contacten 2 M MOTORS
Location of 2 M MOTORS on the google maps. Address and contacts of 2 M MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come 2 M MOTORS 2 M MOTORS: HAROLD STEENHAUT | LUCIEN ANNENDYCK | Variété-Gene Summer | MIREILLE GLOESENER | DELWAIDE SYLVIE

Other related companies as 2 M MOTORS: HAROLD STEENHAUT | LUCIEN ANNENDYCK | Variété-Gene Summer | MIREILLE GLOESENER | DELWAIDE SYLVIE

2 M MOTORS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2 M MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05851013183. Het bedrijf 2 M MOTORS bevindt zich op het adres: Brugsevaart 20; 9030; Gent (Mariakerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van 2 M MOTORS is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2 M MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2 M MOTORS, openstaande posities, locatie van 2 M MOTORS op de kaart.

2 M MOTORS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2 M MOTORS, company assigned to the tax number BE05851013183. The company 2 M MOTORS is located at the address: Brugsevaart 20; 9030; Gent (Mariakerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of 2 M MOTORS is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 2 M MOTORS is not available. You also can look at reviews of 2 M MOTORS, open positions, location of 2 M MOTORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2 M MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2 M MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2 M MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2 M MOTORS, employees, financial statistics.