Poids Lourds Services SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Poids Lourds Services SPRL
Private companiesHealth Services • Poids Lourds Services SPRL

Contactgegevens Poids Lourds Services SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poids Lourds Services SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poids Lourds Services SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Mont Gallois 52; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 34 92 74 (+32-056 34 92 74) 056 34 92 74 (+32-056 34 92 74)

Fax (fax): 056 34 92 98 (+32-056 34 92 98) 056 34 92 98 (+32-056 34 92 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poids Lourds Services SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poids Lourds Services SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poids Lourds Services SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poids Lourds Services SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poids Lourds Services SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poids Lourds Services SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poids Lourds Services SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poids Lourds Services SPRL
Products information Poids Lourds Services SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03057464599
Ondernemingsnummer: 4582092285
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Trucks - Parts & Access.

Product categorie (product category): Garages for trucks - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poids Lourds Services SPRL
(Get full report from official database of BE for Poids Lourds Services SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poids Lourds Services SPRL
Addition kinds of activities for Poids Lourds Services SPRL

7992. Openbare golfbanen | Public golf courses
287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
28190101. Alkali-metalen: lithium, cesium, francium, rubidium | Alkali metals: lithium, cesium, francium, rubidium
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
30819901. Film base, cellulose acetaat of nitrocellulose kunststoffen | Film base, cellulose acetate or nitrocellulose plastics
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij Poids Lourds Services SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poids Lourds Services SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poids Lourds Services SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poids Lourds Services SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van Poids Lourds Services SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Poids Lourds Services SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poids Lourds Services SPRL. Laat een reactie achter voor Poids Lourds Services SPRL. Poids Lourds Services SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poids Lourds Services SPRL. Leave a respond for Poids Lourds Services SPRL. Poids Lourds Services SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poids Lourds Services SPRL op de google maps. Adres en contacten Poids Lourds Services SPRL
Location of Poids Lourds Services SPRL on the google maps. Address and contacts of Poids Lourds Services SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Poids Lourds Services SPRL Poids Lourds Services SPRL: Crown-Simplimatic NV | Agnessens P SPRL | VERCAUTEREN | GARAGE DE LAERE | Geo-6 NV

Other related companies as Poids Lourds Services SPRL: Crown-Simplimatic NV | Agnessens P SPRL | VERCAUTEREN | GARAGE DE LAERE | Geo-6 NV

Poids Lourds Services SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Poids Lourds Services SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03057464599. Het bedrijf Poids Lourds Services SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Mont Gallois 52; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages for trucks - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Trucks - Parts & Access..
De hoofdactiviteit van Poids Lourds Services SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poids Lourds Services SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poids Lourds Services SPRL, openstaande posities, locatie van Poids Lourds Services SPRL op de kaart.

Poids Lourds Services SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Poids Lourds Services SPRL, company assigned to the tax number BE03057464599. The company Poids Lourds Services SPRL is located at the address: Rue du Mont Gallois 52; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages for trucks - Mainten. and Repair. List of products are Trucks - Parts & Access..
The main activity of Poids Lourds Services SPRL is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Poids Lourds Services SPRL is not available. You also can look at reviews of Poids Lourds Services SPRL, open positions, location of Poids Lourds Services SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poids Lourds Services SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poids Lourds Services SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poids Lourds Services SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poids Lourds Services SPRL, employees, financial statistics.