DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE
Private companiesOil and Gas Extraction • DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE

Contactgegevens DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Porte Haute 20; 6900; Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): 084 31 18 84 (+32-084 31 18 84) 084 31 18 84 (+32-084 31 18 84)

Fax (fax): +32 (69) 751-57-32 +32 (69) 751-57-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE
Products information DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE

BTW identificatienummer (tax): BE02908325195
Ondernemingsnummer: 8292449951
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Games computers and video games

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE
(Get full report from official database of BE for DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE
Addition kinds of activities for DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE

32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
35560107. Melkmachines, machines voor droge melkverwerking | Milk machinery, dry milk processing machinery
39490205. Vliegen, vissen: kunstmatig | Flies, fishing: artificial
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE in sociale netwerken
Look for responds of DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE. Laat een reactie achter voor DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE. DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE. Leave a respond for DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE. DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE op de google maps. Adres en contacten DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE
Location of DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE on the google maps. Address and contacts of DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE

Andere gerelateerde bedrijven als come DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE: NATUURVERSCHIJNSELEN | JOCELYNE AMADORI | Gorenje Belux | HERMAN MICHIELS | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE: NATUURVERSCHIJNSELEN | JOCELYNE AMADORI | Gorenje Belux | HERMAN MICHIELS | PHARMACIES DE GARDE

DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908325195. Het bedrijf DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE bevindt zich op het adres: Rue Porte Haute 20; 6900; Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Games computers and video games. Producten gemaakt in DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, openstaande posities, locatie van DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE op de kaart.

DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, company assigned to the tax number BE02908325195. The company DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE is located at the address: Rue Porte Haute 20; 6900; Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Games computers and video games. Products created in DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE were not found.
The main activity of DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE is not available. You also can look at reviews of DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, open positions, location of DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DISCO FAMENNE-DRICOT STEPHANE, employees, financial statistics.