Contact Data Belgium NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Contact Data Belgium NV
Private companiesPaper and Allied Products • Contact Data Belgium NV

Contactgegevens Contact Data Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Contact Data Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Contact Data Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Plantin en Moretuslei 220; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 287 09 11 (+32-03 287 09 11) 03 287 09 11 (+32-03 287 09 11)

Fax (fax): 03 281 40 40 (+32-03 281 40 40) 03 281 40 40 (+32-03 281 40 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Contact Data Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Contact Data Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Contact Data Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Contact Data Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Contact Data Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Contact Data Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Contact Data Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Contact Data Belgium NV
Products information Contact Data Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE08091400146
Ondernemingsnummer: 9572082519
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Contact Data Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Games computers and video games

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Contact Data Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Contact Data Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Contact Data Belgium NV
Addition kinds of activities for Contact Data Belgium NV

32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
39490805. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij Contact Data Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Contact Data Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Contact Data Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Contact Data Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van Contact Data Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Contact Data Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Contact Data Belgium NV. Laat een reactie achter voor Contact Data Belgium NV. Contact Data Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Contact Data Belgium NV. Leave a respond for Contact Data Belgium NV. Contact Data Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Contact Data Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Contact Data Belgium NV
Location of Contact Data Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Contact Data Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Contact Data Belgium NV Contact Data Belgium NV: Pastoret E | AUX CHEVEUX LYS | de Villers ou Devillers | MARC DECKERS | ST?PHANIE BRILLON

Other related companies as Contact Data Belgium NV: Pastoret E | AUX CHEVEUX LYS | de Villers ou Devillers | MARC DECKERS | ST?PHANIE BRILLON

Contact Data Belgium NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Contact Data Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08091400146. Het bedrijf Contact Data Belgium NV bevindt zich op het adres: Plantin en Moretuslei 220; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Games computers and video games. Producten gemaakt in Contact Data Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Contact Data Belgium NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Contact Data Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Contact Data Belgium NV, openstaande posities, locatie van Contact Data Belgium NV op de kaart.

Contact Data Belgium NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Contact Data Belgium NV, company assigned to the tax number BE08091400146. The company Contact Data Belgium NV is located at the address: Plantin en Moretuslei 220; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Games computers and video games. Products created in Contact Data Belgium NV were not found.
The main activity of Contact Data Belgium NV is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Contact Data Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Contact Data Belgium NV, open positions, location of Contact Data Belgium NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Contact Data Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Contact Data Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Contact Data Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Contact Data Belgium NV, employees, financial statistics.