A Shop Less Ordinary

Contactgegevens A Shop Less Ordinary: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Shop Less Ordinary: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Shop Less Ordinary

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeentestraat 9; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 10 12; 03 475 26 20 (+32-03 232 10 12; 03 475 26 20) 03 232 10 12; 03 475 26 20 (+32-03 232 10 12; 03 475 26 20)

Fax (fax): +32 (64) 174-41-55 +32 (64) 174-41-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Shop Less Ordinary: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Shop Less Ordinary"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Shop Less Ordinary"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Shop Less Ordinary, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Shop Less Ordinary. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Shop Less Ordinary, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Shop Less Ordinary. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Shop Less Ordinary
Products information A Shop Less Ordinary

BTW identificatienummer (tax): BE02597412109
Ondernemingsnummer: 1358978271
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A Shop Less Ordinary zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Games computers and video games

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Shop Less Ordinary
(Get full report from official database of BE for A Shop Less Ordinary)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Shop Less Ordinary
Addition kinds of activities for A Shop Less Ordinary

229803. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
32649902. Ferriet- en ferrietdelen | Ferrite and ferrite parts
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver
39490509. Spraakoproepen | Game calls
42129905. Dumperauto's | Dump truck haulage
48320107. Jazz | Jazz
51360602. Sportkleding, mannen en jongens ' | Sportswear, men's and boys'
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij A Shop Less Ordinary: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Shop Less Ordinary: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Shop Less Ordinary. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Shop Less Ordinary. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

  • CHAUFFEUR CE (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervoer van groenten en fruit.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • Schoonmaakinspecteur (voor de werfreserve) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: LEVANTO DIENSTEN

    Type: Werfreserve

    Jouw functie: je stuurt een team van een 40-tal vaste en tijdelijke schoonmaakmedewerkers aan; je past je eigen professionele vakkennis en werkervaring toe om jouw medewerkers verder op te leiden in de schoonmaak. Je coacht en ondersteunt hen waar nodig; indien nodig werk je actief mee op de werven en geef je het goede voorbeeld; je zorgt voor de bevoorrading op de verschillende schoonmaakwerven in de regio Antwerpen en Mechelen; je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de wekelijkse planning; je bezoekt op regelmatige basis alle schoonmaakwerven en je voert de nodige kwaliteitscontroles uit; je zorgt voor het beheer en het naleven van de werkprocedures; je zorgt voor een correcte administratieve opvolging van onze klanten; je bent de rechterhand van de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van A Shop Less Ordinary in sociale netwerken
Look for responds of A Shop Less Ordinary in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Shop Less Ordinary. Laat een reactie achter voor A Shop Less Ordinary. A Shop Less Ordinary bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Shop Less Ordinary. Leave a respond for A Shop Less Ordinary. A Shop Less Ordinary on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Shop Less Ordinary op de google maps. Adres en contacten A Shop Less Ordinary
Location of A Shop Less Ordinary on the google maps. Address and contacts of A Shop Less Ordinary

Andere gerelateerde bedrijven als come A Shop Less Ordinary A Shop Less Ordinary: PUBLI GUYRA | CONTAINERPARK KONINGSLO | SALLE CULTURELLE TILLEUR | C. FLAMME | VAN THIENEN, ERIK

Other related companies as A Shop Less Ordinary: PUBLI GUYRA | CONTAINERPARK KONINGSLO | SALLE CULTURELLE TILLEUR | C. FLAMME | VAN THIENEN, ERIK

A Shop Less Ordinary is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Shop Less Ordinary, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02597412109. Het bedrijf A Shop Less Ordinary bevindt zich op het adres: Gemeentestraat 9; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Games computers and video games. Producten gemaakt in A Shop Less Ordinary zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Shop Less Ordinary is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Shop Less Ordinary is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Shop Less Ordinary, openstaande posities, locatie van A Shop Less Ordinary op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Shop Less Ordinary is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Shop Less Ordinary, company assigned to the tax number BE02597412109. The company A Shop Less Ordinary is located at the address: Gemeentestraat 9; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Games computers and video games. Products created in A Shop Less Ordinary were not found.
The main activity of A Shop Less Ordinary is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A Shop Less Ordinary is not available. You also can look at reviews of A Shop Less Ordinary, open positions, location of A Shop Less Ordinary on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Shop Less Ordinary, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Shop Less Ordinary, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Shop Less Ordinary, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Shop Less Ordinary, employees, financial statistics.