UNIBOX GAMES SA

Contactgegevens UNIBOX GAMES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIBOX GAMES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIBOX GAMES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 5-7,Rue Charles Parente 1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.25 24 11 37 - 32.25 24 11 37 -

Fax (fax): +32 (51) 984-19-32 +32 (51) 984-19-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIBOX GAMES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIBOX GAMES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIBOX GAMES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIBOX GAMES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIBOX GAMES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIBOX GAMES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIBOX GAMES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIBOX GAMES SA
Products information UNIBOX GAMES SA

BTW identificatienummer (tax): BE04480743408
Ondernemingsnummer: 2786376953
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 730,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Games and toys

Product categorie (product category): Games and entertainment; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIBOX GAMES SA
(Get full report from official database of BE for UNIBOX GAMES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIBOX GAMES SA
Addition kinds of activities for UNIBOX GAMES SA

384499. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
09199902. Kikkers, vangen van | Frogs, catching of
27540201. Vormen, zaken: gravure printing | Forms, business: gravure printing
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
49590101. snowplowing | Snowplowing
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij UNIBOX GAMES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIBOX GAMES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIBOX GAMES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIBOX GAMES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van UNIBOX GAMES SA in sociale netwerken
Look for responds of UNIBOX GAMES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIBOX GAMES SA. Laat een reactie achter voor UNIBOX GAMES SA. UNIBOX GAMES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIBOX GAMES SA. Leave a respond for UNIBOX GAMES SA. UNIBOX GAMES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIBOX GAMES SA op de google maps. Adres en contacten UNIBOX GAMES SA
Location of UNIBOX GAMES SA on the google maps. Address and contacts of UNIBOX GAMES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIBOX GAMES SA UNIBOX GAMES SA: O.I.F. | Rosa | ANTONIO GALLUZZO | SUZANNE RAMIOUL | RYCKEBUSCH JOS

Other related companies as UNIBOX GAMES SA: O.I.F. | Rosa | ANTONIO GALLUZZO | SUZANNE RAMIOUL | RYCKEBUSCH JOS

UNIBOX GAMES SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIBOX GAMES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04480743408. Het bedrijf UNIBOX GAMES SA bevindt zich op het adres: 5-7,Rue Charles Parente 1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 730,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Games and entertainment; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Games and toys.
De hoofdactiviteit van UNIBOX GAMES SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIBOX GAMES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIBOX GAMES SA, openstaande posities, locatie van UNIBOX GAMES SA op de kaart.

UNIBOX GAMES SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIBOX GAMES SA, company assigned to the tax number BE04480743408. The company UNIBOX GAMES SA is located at the address: 5-7,Rue Charles Parente 1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 730,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Games and entertainment; Miscellaneous Products. List of products are Games and toys.
The main activity of UNIBOX GAMES SA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIBOX GAMES SA is not available. You also can look at reviews of UNIBOX GAMES SA, open positions, location of UNIBOX GAMES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIBOX GAMES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIBOX GAMES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIBOX GAMES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIBOX GAMES SA, employees, financial statistics.