S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV

Contactgegevens S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 2t 9031 Gent, België

Telefoon (phone): 32.92 81 01 50 32.92 81 01 50

Fax (fax): 32.92 81 01 55 32.92 81 01 55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV
Products information S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE09309783935
Ondernemingsnummer: 8597595214
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Drawing and graphic art supplies

Product categorie (product category): Games and entertainment; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV
(Get full report from official database of BE for S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV
Addition kinds of activities for S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV

599500. Optische goederen winkels | Optical goods stores
799912. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services
13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
37140703. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
39440000. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles

Werken bij S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV in sociale netwerken
Look for responds of S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV. Laat een reactie achter voor S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV. S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV. Leave a respond for S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV. S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV op de google maps. Adres en contacten S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV
Location of S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV on the google maps. Address and contacts of S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV: ARTIS HISTORIA | JOYFOX | VERBOVEN | D.M.D. | JEAN-PIERRE FOSCHIA

Other related companies as S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV: ARTIS HISTORIA | JOYFOX | VERBOVEN | D.M.D. | JEAN-PIERRE FOSCHIA

S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09309783935. Het bedrijf S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV bevindt zich op het adres: Industriepark 2t 9031 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Games and entertainment; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Drawing and graphic art supplies.
De hoofdactiviteit van S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, openstaande posities, locatie van S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV op de kaart.

S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, company assigned to the tax number BE09309783935. The company S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV is located at the address: Industriepark 2t 9031 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Games and entertainment; Miscellaneous Products. List of products are Drawing and graphic art supplies.
The main activity of S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV is not available. You also can look at reviews of S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, open positions, location of S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.D. SHOP - GRAPHIC SUPPLIES NV, employees, financial statistics.