GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV

Contactgegevens GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drie Sleutelstr 74 9300 Aalst, België

Telefoon (phone): 32.53 70 66 77 32.53 70 66 77

Fax (fax): 32.53 21 61 62 32.53 21 61 62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV
Products information GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV

BTW identificatienummer (tax): BE07154266357
Ondernemingsnummer: 2952819824
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Camping equipment

Product categorie (product category): Games and entertainment; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV
(Get full report from official database of BE for GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV
Addition kinds of activities for GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV

104101. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
308101. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
10310202. Smithsoniet mijnbouw | Smithsonite mining
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
59849902. Vloeibaar aardgas, afgeleverd aan klanten | Liquefied petroleum gas, delivered to customers' premises

Werken bij GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator blending. Je zal werken in 3 ploegen. Je beschikt over een technische achtergrond en/of relevante ervaring.

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

Zoek naar antwoorden van GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV in sociale netwerken
Look for responds of GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV. Laat een reactie achter voor GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV. GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV. Leave a respond for GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV. GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV op de google maps. Adres en contacten GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV
Location of GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV on the google maps. Address and contacts of GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV: E.S.P. | Papermill NV | 'T POMPOENTJE | Rammant J | VANDENEUKER, PHILIPPE

Other related companies as GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV: E.S.P. | Papermill NV | 'T POMPOENTJE | Rammant J | VANDENEUKER, PHILIPPE

GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07154266357. Het bedrijf GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV bevindt zich op het adres: Drie Sleutelstr 74 9300 Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Games and entertainment; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Camping equipment.
De hoofdactiviteit van GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, openstaande posities, locatie van GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV op de kaart.

GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, company assigned to the tax number BE07154266357. The company GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV is located at the address: Drie Sleutelstr 74 9300 Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Games and entertainment; Miscellaneous Products. List of products are Camping equipment.
The main activity of GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV is not available. You also can look at reviews of GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, open positions, location of GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAUTZSCH GIMEG (BELGIE) NV, employees, financial statistics.