DHR E KETTNER

Contactgegevens DHR E KETTNER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHR E KETTNER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHR E KETTNER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frankrijklei 120 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 31 66 35 32.32 31 66 35

Fax (fax): 32.32 32 18 65 32.32 32 18 65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHR E KETTNER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHR E KETTNER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHR E KETTNER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHR E KETTNER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHR E KETTNER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHR E KETTNER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHR E KETTNER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHR E KETTNER
Products information DHR E KETTNER

BTW identificatienummer (tax): BE06198730468
Ondernemingsnummer: 3404632568
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 232,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Weapons and ammunition

Product categorie (product category): Games and entertainment; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHR E KETTNER
(Get full report from official database of BE for DHR E KETTNER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHR E KETTNER
Addition kinds of activities for DHR E KETTNER

243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
349302. Koud gevormde veren | Cold formed springs
20870000. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
34460105. Ladders, ketting | Ladders, chain
36340205. Immersieverwarmers, elektrisch: huishouden | Immersion heaters, electric: household
36390202. Naaimachines en bijlagen, huishoudelijk | Sewing machines and attachments, domestic
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
59630207. Snacks, directe verkoop | Snacks, direct sales
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij DHR E KETTNER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHR E KETTNER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHR E KETTNER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHR E KETTNER. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van DHR E KETTNER in sociale netwerken
Look for responds of DHR E KETTNER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHR E KETTNER. Laat een reactie achter voor DHR E KETTNER. DHR E KETTNER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHR E KETTNER. Leave a respond for DHR E KETTNER. DHR E KETTNER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHR E KETTNER op de google maps. Adres en contacten DHR E KETTNER
Location of DHR E KETTNER on the google maps. Address and contacts of DHR E KETTNER

Andere gerelateerde bedrijven als come DHR E KETTNER DHR E KETTNER: IDEAL CUT DIAMONDS | HENDRIK ALLEMEERSCH | ASTRID PRESS | Semee Soc. CIV | MARCEL VINCKX

Other related companies as DHR E KETTNER: IDEAL CUT DIAMONDS | HENDRIK ALLEMEERSCH | ASTRID PRESS | Semee Soc. CIV | MARCEL VINCKX

DHR E KETTNER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DHR E KETTNER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06198730468. Het bedrijf DHR E KETTNER bevindt zich op het adres: Frankrijklei 120 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 232,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Games and entertainment; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Weapons and ammunition.
De hoofdactiviteit van DHR E KETTNER is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHR E KETTNER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHR E KETTNER, openstaande posities, locatie van DHR E KETTNER op de kaart.

DHR E KETTNER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DHR E KETTNER, company assigned to the tax number BE06198730468. The company DHR E KETTNER is located at the address: Frankrijklei 120 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 232,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Games and entertainment; Miscellaneous Products. List of products are Weapons and ammunition.
The main activity of DHR E KETTNER is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DHR E KETTNER is not available. You also can look at reviews of DHR E KETTNER, open positions, location of DHR E KETTNER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHR E KETTNER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHR E KETTNER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHR E KETTNER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHR E KETTNER, employees, financial statistics.