BERT BVBA

Contactgegevens BERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patijntjestr 161 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 32.92 22 56 48 32.92 22 56 48

Fax (fax): 32.92 45 15 37 32.92 45 15 37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERT BVBA
Products information BERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03563110351
Ondernemingsnummer: 1300750732
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Candles

Product categorie (product category): Games and entertainment; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERT BVBA
(Get full report from official database of BE for BERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERT BVBA
Addition kinds of activities for BERT BVBA

38430102. Autoclaven, tandheelkunde | Autoclaves, dental
42229900. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij BERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

Zoek naar antwoorden van BERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERT BVBA. Laat een reactie achter voor BERT BVBA. BERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERT BVBA. Leave a respond for BERT BVBA. BERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERT BVBA op de google maps. Adres en contacten BERT BVBA
Location of BERT BVBA on the google maps. Address and contacts of BERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BERT BVBA BERT BVBA: Wilms Zakenkantoor BVBA | GEVEKE ELECTRONICS | ASSURANCES DOSSCHE | Parallax | Amerika

Other related companies as BERT BVBA: Wilms Zakenkantoor BVBA | GEVEKE ELECTRONICS | ASSURANCES DOSSCHE | Parallax | Amerika

BERT BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03563110351. Het bedrijf BERT BVBA bevindt zich op het adres: Patijntjestr 161 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 224,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Games and entertainment; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Candles.
De hoofdactiviteit van BERT BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERT BVBA, openstaande posities, locatie van BERT BVBA op de kaart.

BERT BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERT BVBA, company assigned to the tax number BE03563110351. The company BERT BVBA is located at the address: Patijntjestr 161 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 224,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Games and entertainment; Miscellaneous Products. List of products are Candles.
The main activity of BERT BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERT BVBA is not available. You also can look at reviews of BERT BVBA, open positions, location of BERT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERT BVBA, employees, financial statistics.