VDC POTTENBAKKERIJ BVBA

Contactgegevens VDC POTTENBAKKERIJ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDC POTTENBAKKERIJ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDC POTTENBAKKERIJ BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gontrode Heirweg 149 9090 Melle, België

Telefoon (phone): 32.92 52 12 96 32.92 52 12 96

Fax (fax): 32.92 52 18 82 32.92 52 18 82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDC POTTENBAKKERIJ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDC POTTENBAKKERIJ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDC POTTENBAKKERIJ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDC POTTENBAKKERIJ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDC POTTENBAKKERIJ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDC POTTENBAKKERIJ BVBA
Products information VDC POTTENBAKKERIJ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04479644775
Ondernemingsnummer: 8581665039
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 753,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Gardening and horticulture - equipment and supplies

Product categorie (product category): Games and entertainment; Horticulture; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDC POTTENBAKKERIJ BVBA
(Get full report from official database of BE for VDC POTTENBAKKERIJ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDC POTTENBAKKERIJ BVBA
Addition kinds of activities for VDC POTTENBAKKERIJ BVBA

367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
30690802. Geboortebeperkingsapparatuur, rubber | Birth control devices, rubber
38279902. Boards: plotting, spotting, en pistool vuur aanpassing | Boards: plotting, spotting, and gun fire adjustment
39959903. Grave kluizen, metaal | Grave vaults, metal
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments
57369904. Bladmuziek | Sheet music
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij VDC POTTENBAKKERIJ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDC POTTENBAKKERIJ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDC POTTENBAKKERIJ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDC POTTENBAKKERIJ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van VDC POTTENBAKKERIJ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VDC POTTENBAKKERIJ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDC POTTENBAKKERIJ BVBA. Laat een reactie achter voor VDC POTTENBAKKERIJ BVBA. VDC POTTENBAKKERIJ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDC POTTENBAKKERIJ BVBA. Leave a respond for VDC POTTENBAKKERIJ BVBA. VDC POTTENBAKKERIJ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDC POTTENBAKKERIJ BVBA op de google maps. Adres en contacten VDC POTTENBAKKERIJ BVBA
Location of VDC POTTENBAKKERIJ BVBA on the google maps. Address and contacts of VDC POTTENBAKKERIJ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VDC POTTENBAKKERIJ BVBA VDC POTTENBAKKERIJ BVBA: Metafan B.V.B.A. | DE PLECKER | GUIDO VERHENNE | Gilain P Automobile | BUREAU DOC INVEST

Other related companies as VDC POTTENBAKKERIJ BVBA: Metafan B.V.B.A. | DE PLECKER | GUIDO VERHENNE | Gilain P Automobile | BUREAU DOC INVEST

VDC POTTENBAKKERIJ BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04479644775. Het bedrijf VDC POTTENBAKKERIJ BVBA bevindt zich op het adres: Gontrode Heirweg 149 9090 Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 753,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Games and entertainment; Horticulture; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Gardening and horticulture - equipment and supplies.
De hoofdactiviteit van VDC POTTENBAKKERIJ BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDC POTTENBAKKERIJ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, openstaande posities, locatie van VDC POTTENBAKKERIJ BVBA op de kaart.

VDC POTTENBAKKERIJ BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, company assigned to the tax number BE04479644775. The company VDC POTTENBAKKERIJ BVBA is located at the address: Gontrode Heirweg 149 9090 Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 753,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Games and entertainment; Horticulture; Miscellaneous Products. List of products are Gardening and horticulture - equipment and supplies.
The main activity of VDC POTTENBAKKERIJ BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VDC POTTENBAKKERIJ BVBA is not available. You also can look at reviews of VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, open positions, location of VDC POTTENBAKKERIJ BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDC POTTENBAKKERIJ BVBA, employees, financial statistics.