art promotion s.a. gallery SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • art promotion s.a. gallery SA
Private companiesFurniture and Fixtures • art promotion s.a. gallery SA

Contactgegevens art promotion s.a. gallery SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data art promotion s.a. gallery SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

art promotion s.a. gallery SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Van Volxem 242; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 346 00 12 (+32-02 346 00 12) 02 346 00 12 (+32-02 346 00 12)

Fax (fax): 02 346 00 12 (+32-02 346 00 12) 02 346 00 12 (+32-02 346 00 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) art promotion s.a. gallery SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "art promotion s.a. gallery SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "art promotion s.a. gallery SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van art promotion s.a. gallery SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen art promotion s.a. gallery SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of art promotion s.a. gallery SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees art promotion s.a. gallery SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti art promotion s.a. gallery SA
Products information art promotion s.a. gallery SA

BTW identificatienummer (tax): BE05604370117
Ondernemingsnummer: 6655487060
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in art promotion s.a. gallery SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Galleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor art promotion s.a. gallery SA
(Get full report from official database of BE for art promotion s.a. gallery SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor art promotion s.a. gallery SA
Addition kinds of activities for art promotion s.a. gallery SA

594701. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
28359912. Veterinaire diagnostische stoffen | Veterinary diagnostic substances
35770504. Lezers, sorteerders, of inscribers, magnetische inkt | Readers, sorters, or inscribers, magnetic ink
36210303. Startapparatuur, straatauto's | Starting equipment, street cars
37130207. Dump truck bodies | Dump truck bodies
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations
87310302. Milieuonderzoek | Environmental research

Werken bij art promotion s.a. gallery SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in art promotion s.a. gallery SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor art promotion s.a. gallery SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for art promotion s.a. gallery SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio Destelbergen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 349 15 62 of mail je CV naar [email protected]

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van art promotion s.a. gallery SA in sociale netwerken
Look for responds of art promotion s.a. gallery SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor art promotion s.a. gallery SA. Laat een reactie achter voor art promotion s.a. gallery SA. art promotion s.a. gallery SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for art promotion s.a. gallery SA. Leave a respond for art promotion s.a. gallery SA. art promotion s.a. gallery SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie art promotion s.a. gallery SA op de google maps. Adres en contacten art promotion s.a. gallery SA
Location of art promotion s.a. gallery SA on the google maps. Address and contacts of art promotion s.a. gallery SA

Andere gerelateerde bedrijven als come art promotion s.a. gallery SA art promotion s.a. gallery SA: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | MUTUAL ADVISING | BOUCHERIE A LA FERME | PISCINE COMMUNAL D'ESTAIMPUIS | Druppel G

Other related companies as art promotion s.a. gallery SA: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | MUTUAL ADVISING | BOUCHERIE A LA FERME | PISCINE COMMUNAL D'ESTAIMPUIS | Druppel G

art promotion s.a. gallery SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is art promotion s.a. gallery SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05604370117. Het bedrijf art promotion s.a. gallery SA bevindt zich op het adres: Avenue Van Volxem 242; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Galleries. Producten gemaakt in art promotion s.a. gallery SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van art promotion s.a. gallery SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van art promotion s.a. gallery SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van art promotion s.a. gallery SA, openstaande posities, locatie van art promotion s.a. gallery SA op de kaart.

art promotion s.a. gallery SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is art promotion s.a. gallery SA, company assigned to the tax number BE05604370117. The company art promotion s.a. gallery SA is located at the address: Avenue Van Volxem 242; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Galleries. Products created in art promotion s.a. gallery SA were not found.
The main activity of art promotion s.a. gallery SA is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of art promotion s.a. gallery SA is not available. You also can look at reviews of art promotion s.a. gallery SA, open positions, location of art promotion s.a. gallery SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over art promotion s.a. gallery SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf art promotion s.a. gallery SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about art promotion s.a. gallery SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company art promotion s.a. gallery SA, employees, financial statistics.