BOUCHERIE A LA FERME

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BOUCHERIE A LA FERME
Private companiesFurniture and Fixtures • BOUCHERIE A LA FERME

Contactgegevens BOUCHERIE A LA FERME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE A LA FERME: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE A LA FERME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE MONS 18; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67215269 (+32-67215269) 67215269 (+32-67215269)

Fax (fax): +32 (81) 922-36-63 +32 (81) 922-36-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE A LA FERME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE A LA FERME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE A LA FERME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE A LA FERME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE A LA FERME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE A LA FERME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE A LA FERME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE A LA FERME
Products information BOUCHERIE A LA FERME

BTW identificatienummer (tax): BE03273345947
Ondernemingsnummer: 8807983398
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in BOUCHERIE A LA FERME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries. Crémeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE A LA FERME
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE A LA FERME)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE A LA FERME
Addition kinds of activities for BOUCHERIE A LA FERME

142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
546199. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
559900. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
01619906. Squash boerderij | Squash farm
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
36459904. Vloerlampen | Floor lamps
36630205. Televisie gesloten circuit apparatuur | Television closed circuit equipment
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
51820100. Wijn | Wine
58120202. Bevroren yoghurtstandaard | Frozen yogurt stand

Werken bij BOUCHERIE A LA FERME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE A LA FERME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE A LA FERME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE A LA FERME. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE A LA FERME in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE A LA FERME in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE A LA FERME. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE A LA FERME. BOUCHERIE A LA FERME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE A LA FERME. Leave a respond for BOUCHERIE A LA FERME. BOUCHERIE A LA FERME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE A LA FERME op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE A LA FERME
Location of BOUCHERIE A LA FERME on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE A LA FERME

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE A LA FERME BOUCHERIE A LA FERME: QUEST 4Q | LE TRA?T | BERNARD CROHIN | V.V. BRUSTEM CENTRUM | LABO DENTAIRE BARBE

Other related companies as BOUCHERIE A LA FERME: QUEST 4Q | LE TRA?T | BERNARD CROHIN | V.V. BRUSTEM CENTRUM | LABO DENTAIRE BARBE

BOUCHERIE A LA FERME is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE A LA FERME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03273345947. Het bedrijf BOUCHERIE A LA FERME bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE MONS 18; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boucheries. Crémeries. Producten gemaakt in BOUCHERIE A LA FERME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE A LA FERME is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE A LA FERME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE A LA FERME, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE A LA FERME op de kaart.

BOUCHERIE A LA FERME is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE A LA FERME, company assigned to the tax number BE03273345947. The company BOUCHERIE A LA FERME is located at the address: CHAUSSةE DE MONS 18; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boucheries. Crémeries. Products created in BOUCHERIE A LA FERME were not found.
The main activity of BOUCHERIE A LA FERME is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE A LA FERME is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE A LA FERME, open positions, location of BOUCHERIE A LA FERME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE A LA FERME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE A LA FERME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE A LA FERME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE A LA FERME, employees, financial statistics.