Abbaye (Galerie de l')

Contactgegevens Abbaye (Galerie de l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbaye (Galerie de l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbaye (Galerie de l')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pierre De Simpel 1; 7784; Comines-Warneton (Warneton), België

Telefoon (phone): 056 55 77 21 (+32-056 55 77 21) 056 55 77 21 (+32-056 55 77 21)

Fax (fax): +32 (65) 148-11-78 +32 (65) 148-11-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbaye (Galerie de l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbaye (Galerie de l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbaye (Galerie de l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbaye (Galerie de l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbaye (Galerie de l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbaye (Galerie de l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbaye (Galerie de l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbaye (Galerie de l')
Products information Abbaye (Galerie de l')

BTW identificatienummer (tax): BE02209869384
Ondernemingsnummer: 2646850585
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Abbaye (Galerie de l') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Galleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbaye (Galerie de l')
(Get full report from official database of BE for Abbaye (Galerie de l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbaye (Galerie de l')
Addition kinds of activities for Abbaye (Galerie de l')

25990300. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
34999910. Boor stands | Drill stands
35490101. Teken banken | Draw benches
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
37619905. Ruimtevoertuigen, compleet | Space vehicles, complete

Werken bij Abbaye (Galerie de l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbaye (Galerie de l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbaye (Galerie de l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbaye (Galerie de l'). Looking for open vacancies in other companies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Storingstechnieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt storingen aan machines mee op. Als je de storing gevonden hebt, ga je ze verhelpen. Het is ook de bedoeling dat je preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoert.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van Abbaye (Galerie de l') in sociale netwerken
Look for responds of Abbaye (Galerie de l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbaye (Galerie de l'). Laat een reactie achter voor Abbaye (Galerie de l'). Abbaye (Galerie de l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbaye (Galerie de l'). Leave a respond for Abbaye (Galerie de l'). Abbaye (Galerie de l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbaye (Galerie de l') op de google maps. Adres en contacten Abbaye (Galerie de l')
Location of Abbaye (Galerie de l') on the google maps. Address and contacts of Abbaye (Galerie de l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbaye (Galerie de l') Abbaye (Galerie de l'): INSATHO | ADSD | BANCONTACT-MISTER CASH | FORD/VRC | Veerle

Other related companies as Abbaye (Galerie de l'): INSATHO | ADSD | BANCONTACT-MISTER CASH | FORD/VRC | Veerle

Abbaye (Galerie de l') is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Abbaye (Galerie de l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02209869384. Het bedrijf Abbaye (Galerie de l') bevindt zich op het adres: Rue Pierre De Simpel 1; 7784; Comines-Warneton (Warneton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Galleries. Producten gemaakt in Abbaye (Galerie de l') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbaye (Galerie de l') is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbaye (Galerie de l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbaye (Galerie de l'), openstaande posities, locatie van Abbaye (Galerie de l') op de kaart.

Abbaye (Galerie de l') is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Abbaye (Galerie de l'), company assigned to the tax number BE02209869384. The company Abbaye (Galerie de l') is located at the address: Rue Pierre De Simpel 1; 7784; Comines-Warneton (Warneton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Galleries. Products created in Abbaye (Galerie de l') were not found.
The main activity of Abbaye (Galerie de l') is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbaye (Galerie de l') is not available. You also can look at reviews of Abbaye (Galerie de l'), open positions, location of Abbaye (Galerie de l') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbaye (Galerie de l'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbaye (Galerie de l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbaye (Galerie de l'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbaye (Galerie de l'), employees, financial statistics.