'T WIT PAARD

Contactgegevens 'T WIT PAARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T WIT PAARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T WIT PAARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKEBLOKSTRAAT 5; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22700888 (+32-22700888) 22700888 (+32-22700888)

Fax (fax): +32 (87) 922-19-55 +32 (87) 922-19-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T WIT PAARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T WIT PAARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T WIT PAARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T WIT PAARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T WIT PAARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T WIT PAARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T WIT PAARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T WIT PAARD
Products information 'T WIT PAARD

BTW identificatienummer (tax): BE09247985839
Ondernemingsnummer: 1582550048
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): H?tels. Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T WIT PAARD
(Get full report from official database of BE for 'T WIT PAARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T WIT PAARD
Addition kinds of activities for 'T WIT PAARD

2385. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
5231. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
16290101. Caisson boren | Caisson drilling
17210300. Industrieel schilderij | Industrial painting
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
35850506. Sifonen, frisdrankwater | Siphons, soda water
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
50880103. Marine levert | Marine supplies
87340101. Film badge service, stralingsdetectie | Film badge service, radiation detection

Werken bij 'T WIT PAARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T WIT PAARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T WIT PAARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T WIT PAARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van 'T WIT PAARD in sociale netwerken
Look for responds of 'T WIT PAARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T WIT PAARD. Laat een reactie achter voor 'T WIT PAARD. 'T WIT PAARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T WIT PAARD. Leave a respond for 'T WIT PAARD. 'T WIT PAARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T WIT PAARD op de google maps. Adres en contacten 'T WIT PAARD
Location of 'T WIT PAARD on the google maps. Address and contacts of 'T WIT PAARD

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T WIT PAARD 'T WIT PAARD: La Movida nv NV | VAN DAMME ELEKTRO | DE SCHOENSMID | L. SABBE | ALFRED POULAIN

Other related companies as 'T WIT PAARD: La Movida nv NV | VAN DAMME ELEKTRO | DE SCHOENSMID | L. SABBE | ALFRED POULAIN

'T WIT PAARD is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T WIT PAARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09247985839. Het bedrijf 'T WIT PAARD bevindt zich op het adres: KERKEBLOKSTRAAT 5; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is H?tels. Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van 'T WIT PAARD is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T WIT PAARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T WIT PAARD, openstaande posities, locatie van 'T WIT PAARD op de kaart.

'T WIT PAARD is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T WIT PAARD, company assigned to the tax number BE09247985839. The company 'T WIT PAARD is located at the address: KERKEBLOKSTRAAT 5; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is H?tels. Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. Restaurants. List of products are Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin,Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of 'T WIT PAARD is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T WIT PAARD is not available. You also can look at reviews of 'T WIT PAARD, open positions, location of 'T WIT PAARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T WIT PAARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T WIT PAARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T WIT PAARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T WIT PAARD, employees, financial statistics.