IBIS CENTRE STE-CATHERINE

Contactgegevens IBIS CENTRE STE-CATHERINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBIS CENTRE STE-CATHERINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBIS CENTRE STE-CATHERINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOSEPH PLATEAUSTRAAT 2; 1000; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 25137620 (+32-25137620) 25137620 (+32-25137620)

Fax (fax): +32 (2) 435-80-29 +32 (2) 435-80-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBIS CENTRE STE-CATHERINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBIS CENTRE STE-CATHERINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBIS CENTRE STE-CATHERINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBIS CENTRE STE-CATHERINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBIS CENTRE STE-CATHERINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBIS CENTRE STE-CATHERINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBIS CENTRE STE-CATHERINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBIS CENTRE STE-CATHERINE
Products information IBIS CENTRE STE-CATHERINE

BTW identificatienummer (tax): BE01255432128
Ondernemingsnummer: 6303375244
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Salle: Centres de Conférences.. Gamme de prix: 62 - 87 Euros. Services de l'h?tel: Air Conditionné,Enfants Admis,Réservations en Ligne,Accès pour Moins Valides,Parking. Formules: Logement & Petit-Déjeuner,Chambre Uniquement. Boissons & Repas: Bar,Petit-Déjeuner. Niveau de qualité: Economique.

Product categorie (product category): H?tels. Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBIS CENTRE STE-CATHERINE
(Get full report from official database of BE for IBIS CENTRE STE-CATHERINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBIS CENTRE STE-CATHERINE
Addition kinds of activities for IBIS CENTRE STE-CATHERINE

249901. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
14799909. Spodumene mijnbouw | Spodumene mining
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
20139905. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Cured meats, from purchased meat
22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
34690101. Flesopeners, gestempeld metaal | Bottle openers, stamped metal
56119905. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair
83220301. Crisiscentrum | Crisis center

Werken bij IBIS CENTRE STE-CATHERINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBIS CENTRE STE-CATHERINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBIS CENTRE STE-CATHERINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBIS CENTRE STE-CATHERINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van IBIS CENTRE STE-CATHERINE in sociale netwerken
Look for responds of IBIS CENTRE STE-CATHERINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBIS CENTRE STE-CATHERINE. Laat een reactie achter voor IBIS CENTRE STE-CATHERINE. IBIS CENTRE STE-CATHERINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBIS CENTRE STE-CATHERINE. Leave a respond for IBIS CENTRE STE-CATHERINE. IBIS CENTRE STE-CATHERINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBIS CENTRE STE-CATHERINE op de google maps. Adres en contacten IBIS CENTRE STE-CATHERINE
Location of IBIS CENTRE STE-CATHERINE on the google maps. Address and contacts of IBIS CENTRE STE-CATHERINE

Andere gerelateerde bedrijven als come IBIS CENTRE STE-CATHERINE IBIS CENTRE STE-CATHERINE: FLHESSENATIE LOGISTICS NV | Mayeres M | Union des Fédérations des Associations de Parents de l'Enseignement Catholique | Andries SPRL | Ephea Beaut茅

Other related companies as IBIS CENTRE STE-CATHERINE: FLHESSENATIE LOGISTICS NV | Mayeres M | Union des Fédérations des Associations de Parents de l'Enseignement Catholique | Andries SPRL | Ephea Beaut茅

IBIS CENTRE STE-CATHERINE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IBIS CENTRE STE-CATHERINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01255432128. Het bedrijf IBIS CENTRE STE-CATHERINE bevindt zich op het adres: JOSEPH PLATEAUSTRAAT 2; 1000; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is H?tels. Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Salle: Centres de Conférences.. Gamme de prix: 62 - 87 Euros. Services de l'h?tel: Air Conditionné,Enfants Admis,Réservations en Ligne,Accès pour Moins Valides,Parking. Formules: Logement & Petit-Déjeuner,Chambre Uniquement. Boissons & Repas: Bar,Petit-Déjeuner. Niveau de qualité: Economique..
De hoofdactiviteit van IBIS CENTRE STE-CATHERINE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBIS CENTRE STE-CATHERINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBIS CENTRE STE-CATHERINE, openstaande posities, locatie van IBIS CENTRE STE-CATHERINE op de kaart.

IBIS CENTRE STE-CATHERINE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is IBIS CENTRE STE-CATHERINE, company assigned to the tax number BE01255432128. The company IBIS CENTRE STE-CATHERINE is located at the address: JOSEPH PLATEAUSTRAAT 2; 1000; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is H?tels. Salles de conférences and de réceptions. List of products are Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Type de Salle: Centres de Conférences.. Gamme de prix: 62 - 87 Euros. Services de l'h?tel: Air Conditionné,Enfants Admis,Réservations en Ligne,Accès pour Moins Valides,Parking. Formules: Logement & Petit-Déjeuner,Chambre Uniquement. Boissons & Repas: Bar,Petit-Déjeuner. Niveau de qualité: Economique..
The main activity of IBIS CENTRE STE-CATHERINE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of IBIS CENTRE STE-CATHERINE is not available. You also can look at reviews of IBIS CENTRE STE-CATHERINE, open positions, location of IBIS CENTRE STE-CATHERINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBIS CENTRE STE-CATHERINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBIS CENTRE STE-CATHERINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBIS CENTRE STE-CATHERINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBIS CENTRE STE-CATHERINE, employees, financial statistics.