ECONOMOS BELGIUM NV

Contactgegevens ECONOMOS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECONOMOS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECONOMOS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Z.5 Mollem 470 1730 Asse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-52-36-00 32-24-52-36-00

Fax (fax): 32-24-52-35-18 32-24-52-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECONOMOS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECONOMOS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECONOMOS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECONOMOS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECONOMOS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECONOMOS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECONOMOS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECONOMOS BELGIUM NV
Products information ECONOMOS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE03990753173
Ondernemingsnummer: 4484863281
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ECONOMOS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - semi-finished products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECONOMOS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for ECONOMOS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECONOMOS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for ECONOMOS BELGIUM NV

236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
35680302. Ketting, krachtoverbrenging | Chain, power transmission
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
50469907. Weegschalen, behalve laboratorium | Scales, except laboratory
51490702. koekjes | Cookies

Werken bij ECONOMOS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECONOMOS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECONOMOS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECONOMOS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van ECONOMOS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of ECONOMOS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECONOMOS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor ECONOMOS BELGIUM NV. ECONOMOS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECONOMOS BELGIUM NV. Leave a respond for ECONOMOS BELGIUM NV. ECONOMOS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECONOMOS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten ECONOMOS BELGIUM NV
Location of ECONOMOS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of ECONOMOS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ECONOMOS BELGIUM NV ECONOMOS BELGIUM NV: JEAN LOUIS TAELEMANS | Norbert & Pedro | XAVIER VAN ROY | Guffens Carine | Markritex B.V.B.A.

Other related companies as ECONOMOS BELGIUM NV: JEAN LOUIS TAELEMANS | Norbert & Pedro | XAVIER VAN ROY | Guffens Carine | Markritex B.V.B.A.

ECONOMOS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECONOMOS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03990753173. Het bedrijf ECONOMOS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Z.5 Mollem 470 1730 Asse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - semi-finished products. Producten gemaakt in ECONOMOS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECONOMOS BELGIUM NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECONOMOS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECONOMOS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van ECONOMOS BELGIUM NV op de kaart.

ECONOMOS BELGIUM NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECONOMOS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE03990753173. The company ECONOMOS BELGIUM NV is located at the address: Z.5 Mollem 470 1730 Asse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - semi-finished products. Products created in ECONOMOS BELGIUM NV were not found.
The main activity of ECONOMOS BELGIUM NV is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ECONOMOS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of ECONOMOS BELGIUM NV, open positions, location of ECONOMOS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECONOMOS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECONOMOS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECONOMOS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECONOMOS BELGIUM NV, employees, financial statistics.